ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/02/2015 03:27 EET | Updated 06/02/2015 03:34 EET

Τι λέει η τρομοκρατική οργάνωση ΟΛΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία αρχείου, από τον ανεύρεση προκήρυξης στις 19/1/2015
eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου, από τον ανεύρεση προκήρυξης στις 19/1/2015

Για δεύτερη φορά έστειλε σε ΜΜΕ η τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ) την προκήρυξή της με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για το γάζωμα με 56 σφαίρες κατά της ισραηλινής πρεσβείας τον Δεκέμβριο του 2014.

Μετά τον ανεπιτυχή εντοπισμό της προκήρυξης που εστάλη στην Εφημερίδα των Συντακτών πριν από λίγες ημέρες, η ΟΛΑ έστειλε ξανά το κείμενο σε ιστοσελίδα, η οποία το δημοσίευσε χθες το βράδυ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι άγνωστος τηλεφώνησε στους υπεύθυνους του ιστοτόπου και τους ενημέρωσε ότι το στικάκι έχει τοποθετηθεί σε πλαστική πράσινη σακούλα πίσω από ΚΑΦΑΟ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρομοκράτες γράφουν για τα δεινά του παλαιστινιακού λαού και ότι το χτύπημα έγινε για λόγους αλληλεγγύης. Κάνουν, επίσης, αναφορά στη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η συνέλευσή μας κατανοεί και σέβεται τη λαϊκή εντολή προς το ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζοντας το αντικειμενικά ευνοϊκότερο πεδίο που ανοίγει για τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα. Η αδιαμφισβήτητη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας, αποτελεί αντικειμενικά μία θετική εξέλιξη, που οφείλουμε με ψυχραιμία να επεξεργαστούμε. Όμως, η όποια επεξεργασία οφείλει να γίνεται υπό το πρίσμα των επαναστατικών θέσεων που υπερασπιζόμασε και του καθήκοντος να τις αναπροσαρμόσουμε στους σημερινούς συσχετισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ήδη δεδομένο πως θα πρέπει να συγκρουστούμε με τις όποιες τυχοδιωκτικές μετατοπίσεις τμημάτων του κινήματος προς την αφομοίωση της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ»