Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη μιλά για τον Αλέξη Τσίπρα και αποκαλύπτει τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στο αυτί του συζύγου της

Μιλώντας στο περιοδικό ΒΗΜΑgazino της εφημερίδα «Το Βήμα», η εικαστικός Δανάη Στράτου αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη, που είναι μαζί από το 2005, όταν η ίδια έκανε έρευνα για το έργο της «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον», προσέθεσε.

Όσον αφορά τη νέα ιδιότητα του συζύγου της, η Δανάη Στράτου εκφράζει τον θαυμασμό της για το σύζυγό της αλλά και για το νέο πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εκμυστηρεύτηκε στη σύζυγό του και τι ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπουμ στο αυτί του και δεν είναι άλλο από αυτό που έχει ήδη ακουστεί, δηλαδή το «Μόλις σκότωσες την Τρόικα».