Οικογενειακή τραγωδία στην Ατλάντα των ΗΠΑ με πέντε νεκρούς. Άνδρας πυροβόβλησε τη σύζυγο και τα παιδιά του

Οικογενειακή τραγωδία στην Ατλάντα με πέντε νεκρούς. Άνδρας πυροβόβλησε τη σύζυγο και τα παιδιά του
|

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ στο Ντάγκλασβιλ, δυτικά της Ατλάντας, στη Τζόρτζια των νοτιοανατολικών ΗΠΑ, σκοτώνοντας τέσσερις ενήλικες και τραυματίζοντας δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ντάγκλας υπαστυνόμο Γκλεν Ντάνιελ, αιτία του περιστατικού ήταν ένα "οικογενειακό" θέμα. Ο σερίφης διευκρίνισε ότι ο άνδρας πήγε στο σπίτι και πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του και επτά παιδιά. Ορισμένα από τα θύματα ήταν συγγενείς μεταξύ τους. Τα δύο τραυματισμένα παιδιά διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Η αστυνομία που έφθασε στο διώροφο σπίτι ύστερα από τηλεφώνημα που έλαβε αργά το βράδυ του Σαββάτου, έχει αποκλείσει το σημείο και διεξάγει έρευνα.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε ή αν κάποιο μέλος της οικογένειας είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με την αστυνομία.

"Εργάζομαι στην υπηρεσία επιβολής του νόμου εδώ 20 χρόνια και αυτό είναι το χειρότερο που έχω δει ποτέ", δήλωσε ο υπαστυνόμος Ντάνιελ.

Οι γείτονες πιθανόν άκουσαν ή είδαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν έξω από το σπίτι για να προσφέρουν βοήθεια στα θύματα μέχρι να φθάσουν τα ασθενοφόρα των Πρώτων Βοηθειών. Ορισμένα από τα θύματα πυροβολήθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλα, κατά τα φαινόμενα πυροβολήθηκαν έξω.

Η Κένια Μπέια που μένει στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η τραγωδία, άφησε λουλούδια έξω από το σπίτι. Δεν ήξερε την οικογένεια όπως είπε, αλλά έβλεπε από καιρό σε καιρό παιδιά να παίζουν έξω από το σπίτι.

Πολλαπλή δολοφονία Douglas County

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ