ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/02/2015 09:23 EET | Updated 08/02/2015 09:23 EET

«Κοινές θέσεις με Τσίπρα» σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, λέει ο Νίκος Ανστασιάδης

AFP via Getty Images
Nikos Anastasiadis sits along side Stavros Malas and George Lillikas (both unseen), the three major candidates in the Cypriot presidential election, attend the last televised political debate in Nicosia, on February 11,2013. The presidential elections will be held on February 17. AFP PHOTO/YIANNIS KOURTOGLOU (Photo credit should read Yiannis Kourtoglou/AFP/Getty Images)

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε πως δεν χρειάζεται να του πουν τα κόμματα τι να πράξει σε ό,τι αφορά τη στάση της Λευκωσίας έναντι των Ελληνικών θέσεων στο Eurogroup της Τετάρτης.

Ανέφερε πως είναι ευπρόσδεκτες οι συμβουλές και οι εισηγήσεις αλλά πρόσθεσε ότι με τον Έλληνα πρωθυπουργό είχε εκτεταμένες συνομιλίες και κατέληξαν σε κοινές θέσεις σε όλα τα θέματα που έχουν συζητήσει.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, έκανε τις επισημάνσεις αυτές στο πλαίσιο εκδήλωσης στη Λευκωσία και αναφερόταν σε υποδείξεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως προς τη στάση που πρέπει να τηρήσει κατά τη συζήτηση των θεμάτων στα Ευρωπαϊκά σώματα που αφορούν στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ