Ένας άντρας και μια γυναίκα νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Κορυδαλλό

Ένας άντρας και μια γυναίκα νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Κορυδαλλό

Νεκρό ζευγάρι εντοπίστηκε πριν από λίγο μέσα σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό. Το διπλό φονικό έγινε πιθανότατα για περιουσιακούς λόγους.

Αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έφθασαν εκεί, εντόπισαν νεκρούς έναν 55χρονο άνδρα και μία 57χρονη γυναίκα, μέσα σε διαμέρισμα και στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας. Έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και έμενε στον πρώτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι ο αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας, ενώ ο δεύτερος νεκρός άνδρας είναι ο σύντροφός της. Την Αστυνομία φέρεται να κάλεσε ο πυροβολημένος άνδρας λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο κλιμακοστάσιο δίπλα στην ήδη νεκρή φίλη του. «Ελάτε στην οδό Κρέσνας 16. Πεθαίνω», είπε, όπως περιγράφουν αξιωματικοί της Ασφάλειας στη Huff Post Greece.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το ζευγάρι νεκρό. Ο άνδρας βρισκόταν δίπλα από τη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, όπου ζουν οικογένειες με παιδιά.

Ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει και αυτή τη στιγμή γίνονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του. Η Ασφάλεια ξέρει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και πραγματοποιεί έρευνα στο σπίτι του. Θέμα χρόνο θεωρείται η σύλληψή του ή η παράδοσή του στην Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικές διαφορές με την αδερφή του που εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Δημοφιλή