ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13/02/2015 07:08 EET | Updated 13/02/2015 07:13 EET

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς λέει ο Γκλέτσος για τον Τσίπρα

eurokinissi

Για κωλοτούμπα κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής της «Τελείας», Απόστολος Γκλέτσος.

«Η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο φαΐ σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η «Τελεία» και συμπληρώνει ότι «Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση «Τελείας»

"Απόψε έπεσαν οι μάσκες. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ακόμα πρωθυπουργός που λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πήρε την εξουσία. Το μνημόνιο απλά άλλαξε όνομα και οι αγορές δεν χόρεψαν στο χορό του. Η σεισάχθεια δεν εφαρμόστηκε. Όλο το κακό έγινε για να ανέβει στην εξουσία. Από τις Βρυξέλλες μας είπε απόψε ότι το έργο και η επιτυχία του θα είναι να δώσει ένα πιάτο φαΐ σε αυτούς που πεινάνε. Φανταζόμαστε με τη βοήθεια της κ. Γιάννας Δασκαλάκη και του κ. Γλίξμπουργκ.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι στη μεγάλη διαφθορά που ακόμα καλά κρατεί. Θα συνεχίσουμε για την αλλαγή, για πραγματική διαπραγμάτευση με την Ευρώπη για την παραγωγή πλούτου για το λαό μας. Παραγωγή πραγματικού πλούτου με τους τρόπους που έχουμε αναφέρει προεκλογικά και βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, με μια συμφωνία αλλαγής του νομικού πλαισίου, εντός της Ε.Ε.

Υ.Γ. 1 Άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Υ.Γ.2 Ο κ. Τσίπρας και μέρος της Κυβέρνησής του δεν έχουν καταλάβει ακόμα τίποτα."

Sponsored Post