Αιχμές κατά Σαμαρά από Μιχελάκη και Σιούφα

Αιχμές κατά Σαμαρά από Μιχελάκη και Σιούφα
eurokinissi

Αιχμές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αφήνουν οι Γιάννης Μιχελάκης και και Δημήτρης Σιούφας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter αναφέρει, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες: «Απαράδεκτο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος χθες. Απαράδεκτη και η αποδοχή του από την ελληνική αντιπροσωπεία!». Στη συνέχεια, με δέυτερη ανάρτηση του συμπληρώνει ότι «όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα απαιτεί σεβασμό όλων των δεσμεύσεων αποκλείει κάθε διαπραγμάτευση!».

Την ίδια στιγμή, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, καυτηριάζει την απόφαση του ΕΛΚ, σημειώνοντας πως είναι «ατυχέστατη η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι ''ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις''. Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία».

Σημειώνεται ότι την απόφαση αυτή, συνυπέγραψε και ο Αντώνης Σαμαράς. Από την άλλη πλευρά πάντως, ο κ. Σιούφας βλέπει... και θετικά σημεία λέγοντας: «Σωστή η παραίνεση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη στη χώρα. Σωστή και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ».

Δημοφιλή