Και όμως, τα φορέματα των Όσκαρ αξίζουν ακόμη περισσότερο από όσο νομίζετε

Και όμως, τα φορέματα των Όσκαρ αξίζουν ακόμη περισσότερο από όσο νομίζετε
Getty

Αν και η σεζόν των βραβείων αποτίει ουσιαστικά φόρο τιμής στους ηθοποιούς και τη σκληρή δουλειά τους, πολύ συχνά η προσοχή εστιάζεται τελικά στα ρούχα που φοράνε αυτοί οι ηθοποιοί στο κόκκινο χαλί. Στα Όσκαρ του 2014 υπήρχαν σίγουρα πολλές πετυχημένες επιλογές και πολλές αποτυχημένες, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: όλα τα φορέματα κόστιζαν πάρα πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με την βρετανική Vogue, το ακριβότερο σύνολο ήταν αυτό της Cate Blancett, αφού το φόρεμα μαζί με τα κοσμήματα κόστισαν συνολικά 18,1 εκ. δολάρια. Η πρωταγωνίστρια του «Blue Jasmine» και νικήτρια του Βραβείου της Καλύτερης Ηθοποιού, έδωσε πραγματικά νέο νόημα στη φράση «μοιάζεις με εκατομμύρια δολάρια».

Και η Charlize Theron μπήκε στη λίστα με τα ακριβότερα ντυσίματα, «φορώντας» επάνω της 15,89 εκ. δολάρια, ενώ η Sandra Bullock έρχεται τρίτη με 8,24 εκ. δολάρια.

Με τέτοια ποσά, δεν είναι να απορεί κανείς που η σταρ αλλάζουν εμφάνιση για το πάρτυ που γίνεται μετά τα βραβεία. Ούτε εμείς θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε μέσα σε τόσο ακριβά σύνολα.

Παρ' όλα αυτά, δεν γίνεται να μην παραδεχθούμε ότι ήταν πανέμορφες. Άλλωστε η εμπειρία του να πας στα Όσκαρ είναι πραγματικά ανεκτίμητη έτσι;

Μετάφραση από την Βασιλική Ζιώγα

Δημοφιλή