ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22/02/2015 05:37 EET | Updated 22/02/2015 07:23 EET

Τηλεοπτικός καυγάς Γεωργιάδη-Πολάκη με κατηγορίες για «τραμπούκους» και ειρωνίες περί...μετανάστευσης

Ειρωνείες και βαριές κουβέντες αντάλλαξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αντίστοιχα, όταν “συναντήθηκαν” στο τηλεοπτικό πλατό πρωινής εκπομπής του MEGA.

O τηλεοπτικός καυγάς ξεκίνησε ο κ.Πολάκης, παρενέβη πριν προλάβει να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να κάνει ένα άκρως ειρωνικό και απαξιωτικό σχόλιο: "Δεν θα περίμενα να τον δω εδώ. Περίμενα να έχει μεταναστεύσει με το τελευταίο βαγόνι από το τρενάκι σου".

Φυσικά ο κ.Γεωργιάδης δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και κλιμάκωσε το διάλογο κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς: "Εγώ δεν διέκοψα καθόλου. Προσπερνώ το χιούμορ του κ. συναδέλφου. Σήμερα, στην εκπομπή σας δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις. Λέω, λοιπόν, στον κ. Πολάκη που βγήκε με πολύ ύφος ότι ο κ. Πολάκης, όταν θα ψηφίζει με το χεράκι του ναι μεθαύριο, θα έχει ψηφίσει αγγλικό δίκαιο, Δουκάτο Λουξεμβούργου, παραίτηση από κάθε ασυλία και αναγνώριση του συνόλου του χρέους. Κι αυτό θα έχει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πολάκη, για να μην το παίζει τραμπούκος στα κανάλια. Τραμπούκος, αν σε παίρνει, στη Βουλή, όχι στα κανάλια".

Sponsored Post