ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/02/2015 09:45 EET | Updated 25/02/2015 09:45 EET

Τεράστια οικονομικά προβλήματα αντιμετώπιζαν η μητέρα και ο γιος της που έβαλαν τέλος στη ζωή τους στη Χαλκίδα

eurokinissi

Τεράστια οικονομικά προβλήματα που επιδεινώθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης αντιμετώπιζαν η μητέρα και ο γιος της που έβαλαν σήμερα τέλος στη ζωή τους στη Χαλκίδα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 9.00 το πρωί όταν η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζούσαν στην οδό Σαμαρτζή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος δεν ήταν καλά ψυχολογικά και αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ η μητέρα του δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα εκφράζοντας στο περιβάλλον της τη κακή οικονομική θέση στην οποία είχε περιέλθει. Έπρεπε να συντηρεί την ίδια και το παιδί της με μοναδικό εισόδημα μία σύνταξη που λάμβανε. Όπως έλεγε στους γείτονές της τον τελευταίο καιρό, το κράτος της είχε κόψει την αναπηρική σύνταξη πιέζοντάς την ακόμα περισσότερο οικονομικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αυτόχειρες βούτηξαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Η μητέρα έχασε επιτόπου τη ζωή της και το παιδί της λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι άφησαν πίσω τους στο διαμέρισμα χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο γράφουν τους λόγους που τους βοήθησαν στο απονενοημένο διάβημα.