ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/03/2015 06:51 EET

Τον θείο του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την υπόθεση θα συναντήσει ο Γιάννης Πανούσης

EUROKINISSI

Τον θείο του αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Γιώργο Τσούκαλη θα δει σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στο γραφείο του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Ο υπουργός έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την υπόθεση και θέλει να ενημερωθεί δια ζώσης για τις εξελίξεις από τους δύο ανθρώπους που τις ζουν καθημερινά όσο κανείς άλλος.

«Οι ποινικές ευθύνες θα καταλογιστούν όταν εντοπιστούν οι ένοχοι της «βαρβαρότητας» και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Το ίδιο ισχύει με πράξεις ή παραλείψεις των αρμοδίων δημοσίων οργάνων (…) Η εμπλοκή οποιουδήποτε πολιτικού και για οποιονδήποτε λόγο απόκρυψης είναι τόσο αποδοκιμαστέα ώστε θα έπρεπε για λόγους ηθικής τάξης και παραδειγματισμού ο αρχηγός του κόμματός του να τον αποβάλει από τη Βουλή. Τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταδικάζονται δημόσια πριν γίνουν καρκινογόνα», έγραψε χθες ο κ. Πανούσης σε επιστολή-απάντηση προς τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα, η οποία σε κείμενό της έκανε λόγο για εμπλοκή πολιτικού στην υπόθεση που κάλυπτε άτομα που πείραζαν τον Βαγγέλη.

Περισσότερες από 20 καταθέσεις

Περισσότερες από 20 καταθέσεις έχουν πάρει τα στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που έχουν αναλάβει την ΕΔΕ στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για τυχόν bullying με θύμα τον Βαγγέλη. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη καλούν μέσω Facebook σε ακόμα μία δράση στα Ιωάννινα για να βρεθεί ο αγνοούμενος φοιτητής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει σχεδόν αποκλειστεί ο φοιτητής να βρίσκεται εκτός Ιωαννίνων.