Let's play! Το παιχνίδι παίζεται και εκτός τάξης

Let's play! Το παιχνίδι παίζεται και εκτός τάξης

Τα Σαββατοκύριακα είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεφύγουν οι μαθητές από το δύσκολο καθημερινό τους πρόγραμμα και να απολαύσουν δημιουργικές εξωσχολικές δραστηριότητες που ευχαριστούν το μυαλό και το σώμα.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα διήμερο γεμάτο από αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικά και μουσικά εργαστήρια, παιχνίδια γνώσεων και πολλή διασκέδαση!

Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Το Σάββατο 7 Μαρτίου και την Κυριακή 8 Μαρτίου, το PIERCE, το Γυμνάσιο και Λύκειο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται μαθητές στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή για ένα διήμερο παιχνιδιού, ψυχαγωγίας, δημιουργίας και μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι από κοντά το ξεχωριστό- εκπαιδευτικό περιβάλλον του PIERCE.

Το Σάββατο 7 Μαρτίου, το παιχνίδι παίζεται εκτός… τάξης! Στο ολυμπιακών διαστάσεων γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και στα κλειστά γήπεδα του Κολλεγίου, τα παιδιά θα παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ υπό την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Ομάδες από σχολεία της Αττικής θα βάλουν τα δυνατά τους για την πρώτη θέση σε κάθε άθλημα και θα ανταμειφθούν για τον αγώνα τους με μετάλλια και το πιο δυνατό χειροκρότημα!

Την Κυριακή 8 Μαρτίου, η σκυτάλη περνάει στο πνευματικό παιχνίδι. Στα ολοκαίνουργια labs του PIERCE τα παιδιά θα μεταμορφωθούν σε μικρούς «επιστήμονες» και θα μάθουν τα μυστικά της Φυσικής με συναρπαστικά πειράματα. Στο θεατρικό και μουσικό εργαστήρι, το ταλέντο τους θα αναδειχθεί με δημιουργικές δραστηριότητες. Τα παιχνίδια εκμάθησης αγγλικών και ένα εκπληκτικό παιχνίδι γνώσεων στους υπολογιστές θα ολοκληρώσουν την εμπειρία, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τη μάθηση με τη διασκέδαση, ενώ οι νικητές θα κερδίσουν δώρα - έκπληξη!

Let's play, λοιπόν!

Δηλώστε συμμετοχή στο Let’s Play @ PIERCE εδώ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 210-6009800, εσωτ. 1164, 1181, 1030

Δωρεάν είσοδος και συμμετοχή

Δημοφιλή