Άλλη μια σύλληψη υπόπτου για συμμετοχή στο σχέδιο «Γοργοπόταμος»

Άλλη μια σύλληψη υπόπτου για συμμετοχή στο σχέδιο «Γοργοπόταμος»
eurokinissi

Σε μία ακόμα σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο της επιχείρησης για την εξάρθρωση της ομάδας που φέρεται ότι συμμετείχε στο προπαρασκευαστικό στάδιο του σχεδίου «Γοργοπόταμος» για το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι αδερφός του κατηγορουμένου για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Γιώργου Πολυδώρου, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο Ειδικός Εφέτης Ανακριτής και οδηγείται στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας.

Ο 27χρονος φέρεται ως «ταχυδρόμος» πραγμάτων μέσα από τις φυλακές με τελικό αποδέκτη την Αγγελική Σπυροπούλου και τον «Ιάσωνα», στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου «Γοργοπόταμος», όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς, φέρεται να είχε δώσει κάποιο σάκο σε παιδικό του φίλο, τον 32χρονο που είχε συλληφθεί πρόσφατα μαζί με την 36χρονη, και είχαν αφεθεί ελεύθεροι, προκειμένου να την παραδώσει στην Αγγελική Σπυροπούλου. Μετά την 60χρονη μητέρα του Χρήστου Τσάκαλου, συλλαμβάνεται ένας ακόμη συγγενής, φυλακισμένου μέλους των Πυρήνων.

Δημοφιλή