Κόντρα ΚΙΔΗΣΟ-Παναρίτη για τον ισχυρισμό ότι ο Παπακωνσταντίνου έστελνε νομοσχέδια για έγκριση στο Βερολίνο

Κόντρα ΚΙΔΗΣΟ-Παναρίτη για τον ισχυρισμό ότι ο Παπακωνσταντίνου έστελνε νομοσχέδια για έγκριση στο Βερολίνο
Eurokinissi

Η απάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα όσα είπε την Τρίτη για την κυβέρνηση Παπανδρέου, η Έλενα Παναρίτη, άργησε 3 ημέρες.

«Όσο η κ. Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της, εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία» απαντά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παναρίτη, ότι επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου νομοσχέδια αποστέλλονταν στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή.

ΚΙΔΗΣΟ: «Έχουν ήδη παρέλθει κάποια 24ωρα από την "αποκάλυψη" που ήθελε νομοσχέδια να αποστέλλονται στη γερμανική κυβέρνηση για έγκριση ή και συγγραφή! Παρά ταύτα, στοιχεία δεν ακούσαμε, δεν είδαμε. Ρωτάμε, λοιπόν: Ποια νομοσχέδια εστάλησαν και πότε ακριβώς στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πριν ή μετά από τη συμφωνία με τους θεσμικούς δανειστές; Όσο η κ.Παναρίτη, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών, δεν παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία, παραμένει έκθετη και "φλερτάρει" με το πνεύμα που διακατέχει τον κοινό συκοφάντη. Αναμένουμε» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε πριν 3 ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι από τις αρχές του 2010, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έστελνε τα σχέδια νόμου στον Σόιμπλε, πριν τα δείξει καν στους δικούς του συμβούλους, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει γίνει περίγελος στο Βερολίνο.

Παναρίτη 3/3/2015: «Ξέρετε τι είναι υπουργός Οικονομικών να μη δίνει το σχέδιο νόμου στους οικονομολόγους του και να το κάνει βόλτα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας για να μας πει αν είναι καλό ή όχι;»

Ως προς τις κρίσιμες βραδιές που προηγήθηκαν της υπογραφής του Μνημονίου, η Έλενα Παναρίτη δήλωσε: «Πήγαμε ένα βράδυ να ζητήσουμε 40 δις. Ευρώ και ξυπνήσαμε το πρωί και πήραμε 140. Η τρόικα μας φόρεσε από πάνω το σχέδιο της»

Δημοφιλή