ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/03/2015 15:26 EET | Updated 07/03/2015 15:26 EET

Αποστάσεις από Χαρδούβελη κρατά η ΝΔ και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ

Nick Paleologos / SOOC

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία απαντά σε αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκίκα Χαρδούβελη να έχει μεταφέρει χρήματα στο εξωτερικό, εξέδωσε η ΝΔ.

Σύμφωνα με την ΝΔ, θέση της ΝΔ είναι «όλα στο φως» και ο κ. Χαρδούβελης θα δώσει μόνος του απαντήσεις. Παράλληλα επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζοντας ότι «φανταζόμαστε ότι την ίδια ευαισθησία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση και για τα κορυφαία στελέχη του, όπως τους κ.κ. Σταθάκη και Τσακαλώτο οι οποίοι έχουν επενδύσει μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων στις εταιρείες Black Rock και JP Morgan».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ζητήματα διαφάνειας ήταν, είναι και θα είναι όλα στο φως.

Σχετικά με το δημοσίευμα της Real News για τον κ. Χαρδούβελη, όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, προφανώς θα δώσει ο ίδιος εξηγήσεις.

Όσον αφορά στο πολιτικό σκέλος, φανταζόμαστε ότι την ίδια ευαισθησία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση και για τα κορυφαία στελέχη του, όπως τους κ.κ. Σταθάκη και Τσακαλώτο οι οποίοι έχουν επενδύσει μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων στις εταιρείες Black Rock και JP Morgan (που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «γύπες» της αγοράς) έχοντας έτσι βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Επίσης καλό είναι να δοθούν εξηγήσεις και για άλλα στελέχη που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, όπως η κα. Ν. Βαλαβάνη, για την οποία έχει γίνει προ μηνός σχετική καταγγελία στην οποία δεν έχει ακόμα απαντήσει…

Sponsored Post