Σλόμιτ Μάλκα: Το κομάντο που έγινε μοντέλο εσωρούχων

Σλόμιτ Μάλκα: Το κομάντο που έγινε μοντέλο εσωρούχων

www.diggita.it/v.php?id=1444352 Intimissimi presenta Shlomit Malka, il nuovo volto della collezione lingerie primavera-e via ---> www.diggita.it/v.php?id=1444352" data-caption="fonte: www.diggita.it/v.php?id=1444352 Intimissimi presenta Shlomit Malka, il nuovo volto della collezione lingerie primavera-e via ---> www.diggita.it/v.php?id=1444352" data-credit="HotGossipItalia/Flickr">

Το όνομά της είναι Σλόμιτ Μάλκα και είναι από το Τελ Αβίβ. Απο κομάντο των Δυνάμεων Ασφαλείας του Ισραήλ έγινε η μούσα γνωστής ιταλικής εταιρίας εσωρούχων.

Η νεαρή επελέγη πρόσφατα από την ιταλική εταιρεία Intimissimi για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια ενώ σύμφωνα με το Forbes Israel, είναι έβδομη στην κατάταξη των Ισραηλινών μοντέλων που κερδίζουν τα περισσότερα χρήματα.

Έχοντας αφήσει πίσω της τα άρβυλα του στρατού φοράει με χάρη τις γόβες της, εστιάζοντας στη μόδα, την καριέρα της, ενώ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της που έγινε η πρέσβειρα της εταιρίας Intimissimi.

Έχει ύψος 1.75 και διαστάσεις 81-61-89, η Μάλκα συνδυάζει την παιδικότητα με τη θηλυκότητα, τον δυναμισμό με τον ρομαντισμό και την απλότητα με το θράσος ενός νέου κοριτσιού.

New @intimissimiofficial spring collection♠️ #intimissiminlove

A photo posted by Shlomit Malka (@shlomitmalka) on

I'm pretty sure I had something smart to say... @intimissimiofficial @fethikaraduman

A photo posted by Shlomit Malka (@shlomitmalka) on

Δημοφιλή