ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/03/2015 11:05 EET | Updated 09/03/2015 11:06 EET

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του serial killer της Πάτρας

HuffPost Greece

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του serial killer ηλικιωμένων ανθρώπων, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάτρα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Το όνομά του είναι BARIAME PAPAVAN PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI και γεννήθηκε στην Αλβανία.

Πρόκειται για τον κατά συρροή δολοφόνο ηλικιωμένων συνέλαβε η αστυνομία στην Πάτρα. Άνδρες της ασφάλειας Αττικής είχαν εντοπίσει στην αχαική πρωτεύουσα τον επικίνδυνο κακοποιό, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από το άγριο έγκλημα της 59χρονης εικαστικού, στην περιοχή Γαλανάδου της Νάξου, τον Οκτώβριο του 2014.

Η 59χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της με δεμένα χέρια και ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για δυο δολοφονίες ηλικιωμένων, μία στο Δώριο Μεσσηνίας το 2001 και μια στην Αρκαδία το 2012. Αστυνομικές πηγές τον περιγράφουν ως έναν serial killer ο οποίος άλλαζε περιοχές κατοικίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διέπραττε δολοφονίες ηλικιωμένων, έπαιρνε τα χρήματα που ήθελε και εξαφανιζόταν.

Η Ασφάλεια Αττικής εκτός από τις ανθρωποκτονίες έχει τακτοποιήσει τη συμμετοχή του σε σωρεία ληστειών σε Ναύπλιο, Τρίπολη και Λαμία. Παράλληλα, μετά τη σύλληψή του στην Πάτρα, ανοίγουν φακέλους και για άλλα ανεξιχνίαστα εγκλήματα.