Πατέρας Αγγελικής: «Ευχαριστώ τη μάνα του Τσάκαλου»

Πατέρας Αγγελικής: «Ευχαριστώ τη μάνα του Τσάκαλου»
Eurokinissi

Σε δήλωση με την οποία ευχαριστεί τη μάνα του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου προχώρησε ο πατέρας της Αγγελικής Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη για τρομοκρατία στη Σαλαμίνα.

Ο κύριος Παναγιώτης Σπυρόπουλος σε μήνυμά του γράφει: «Τις τελευταίες ημέρες, μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτήν την μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω. Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης απέναντι σε αυτήν την γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την «επικινδυνότητα» της πράξης της να αποδειχθεί, να κρύψει την κόρη μου, μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μια αληθινή μάνα θα έκανε. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευση μου έναντι την άδικη προφυλάκιση των δύο γυναικών, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων και των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους».

Ο Χρήστος Τσάκαλος, έγκλειστο μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι η Αγγελική είναι η προσωπική του σχέση και ότι είχε πει στη μητέρα του αν κάποια στιγμή χρειαστεί να βοηθήσει όσο μπορεί την κοπέλα.

Η στιγμή αυτή ήρθε, η Αγγελική πήγε στο πατρικό σπίτι του Τσάκαλου στη Σαλαμίνα, όπου έγινε και η σύλληψή της, αφού το σπίτι παρακολουθούνταν από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα των αδελφών Τσάκαλων συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία και για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς. Και αυτό γιατί κατηγορείται ότι έσβηνε ίχνη του γιου της πάνω από αντικείμενα.

Δημοφιλή