Ψαριανός: «Κροκοδειλάκιας» ο Βαρουφάκης- Ο Λαφαζάνης είναι ΚΚΕ

Ψαριανός: «Κροκοδειλάκιας» ο Βαρουφάκης- Ο Λαφαζάνης είναι ΚΚΕ
eurokinissi

Για όλους και για όλα μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο ίδιος είπε: «Μου αρέσει η κόντρα που κάνει με το ντύσιμο, που τους έχει σπάσει τα ούμπαλα…. Με εκφράζει, είναι ρηξικέλευθος, όμως δεν έχει όμως δημιουργική ασάφεια ο λόγος του. Με τα οράματα του γελάει όλη η Ευρώπη. Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν με έχει γοητεύσει. Είναι μάλλον αναλώσιμος... Ήταν κροκοδειλάκιας στην Αυστραλία και μετά καθηγητής στις ΗΠΑ. Είναι Αυστραλοαμερικανάκι, ξέρει οικονομικά αλλά στην θεωρία»

Επίσης, χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Ψαριανός υπενθίμησε το γνωστό περιστατικό με την ίδια και τον Σταύρο Θεοδωράκη, όταν κατά την διάρκεια συνεδρίασης η κ. Κωνσταντοπούλου είχε κάνει χιούμορ με τον πρόεδρο του Ποταμιού, αλλά ενώ στο όλο σκηνικό είχε αναμηχτεί και ο Γρηγόρης Ψαριανός. ««Δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε δελφίνος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει στο νου της. Η Βουλή δεν είναι κοτέτσι… » είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, ο κ.Ψαριανός την χαρακτήρισε «περίεργο άτομο». Σε ότι αφορά τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, παραδέχτηκε ότι έχουν κάποια ταλέντα, αλλά δεν έκαναν όλα όσα έπρεπε. «Δεν τους συμπαθώ ιδιαίτερα» πρόσθεσε.

Για την Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ.Ψαριανός εκτίμησε ότι θα μπορούσε να παίξει κάποιο ρόλο στην "ευρωπαϊκή κεντροδεξία". Επίσης, χαρακτήρισε «βαριά φανέλα» τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που όμως δεν έκανε όπως είπε όλα όσα θα μπορούσε να κάνει .

Δημοφιλή