ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/03/2015 16:30 EET | Updated 11/03/2015 16:31 EET

«Όλη μου η περιουσία βρίσκεται στην Ελλάδα», επαναλαμβάνει κατηγορηματικά η Νάντια Βαλαβάνη

sooc

Σε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις σχετικά με τα περιουσιακά της στοιχεία, προέβη για πολλοστή φορά η κ.Νάντια Βαλαβάνη, αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών μετά το θέμα προσπάθησα να αναδείξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αποκάλυψη πως ο κ.Γκίκας Χαρδούβελης είχε “βγάλει” χρήματα στο εξωτερικό. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, δηλώνει κατηγορηματικά πως όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της βρίσκεται στην Ελλάδα ενώ ο μοναδικός λογαριασμός που διαθέτει στο εξωτερικό περιέχει ένα μικρό ποσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ.Βαλαβάνη:

“Με αφορμή την έρευνα αναζήτησης των πόθεν έσχες του πρώην Υπουργού Οικονομικών, στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ΝΔ ως κόμμα, με καλούν και πάλι «να δώσω εξηγήσεις». Η επιλογή μου να μην απαντήσω φαίνεται ότι ερμηνεύτηκε ως «αδυναμία» και αποθράσυνε περισσότερο. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να εγκαλούν - στην καλύτερη περίπτωση - το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μου έχει ζητήσει να «φέρω τώρα τα λεφτά πίσω στη χώρα».

Θα δηλώσω, λοιπόν, για τελευταία φορά, ό,τι είχα ήδη πει όταν ξεκίνησε αυτή η επίθεση ένα χρόνο πριν: Όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις μου «πόθεν έσχες» στη Βουλή, όλη η κινητή κι ακίνητη προσωπική και οικογενειακή περιουσία μου βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο μοναδικός λογαριασμός που διαθέτω στο εξωτερικό, περιέχει ένα ποσό μικρό, λιγότερο από το κόστος του πρώτου εξάμηνου ενός μεταπτυχιακού στην Αγγλία. Μήπως κάποιοι θα έπρεπε να ελέγχουν πιο προσεκτικά τις πηγές τους;”.