ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11/03/2015 08:26 EET | Updated 11/03/2015 11:08 EET

Έναρξη των τεχνικών συζητήσεων στις Βρυξέλλες. Δεν αποκλείονται επισκέψεις χαμηλόβαθμων κλιμακίων στην Αθήνα

Anadolu Agency via Getty Images
BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 10: ECOFIN: European finance ministers meeting is held at EU Council headquarters, in Brussels, Belgium on March 10, 2015. (Photo by Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images)

Στις 15:00 (ώρα Ελλάδας) αναμένεται να αρχίσουν στις Βρυξέλλες οι τεχνικές συζητήσεις επί της εξειδίκευσης των ελληνικών προτάσεων για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Όπως έγινε γνωστό, οι συζητήσεις θα διεξαχθούν σε αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο κ. Νίκος Θεοχαράκης.

Στις συζητήσεις θα συμμετέχουν μέλη της Κομισιόν, της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, του ESM/ EFSM και από την ελληνική πλευρά. Όπως διευκρινίζουν κυβερνητικοί κύκλοι, η διαπραγμάτευση θα γίνει στις Βρυξέλλες, χωρίς αυτό να αποκλείει ότι κλιμάκια των θεσμών δεν θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα, για πιο στοχευμένα στοιχεία.

Τα κλιμάκια αυτά, διευκρινίζουν οι κυβερνητικές πηγές, των οποίων οι επισκέψεις θα αποφασίζονται από κοινού με την ελληνική πλευρά, θα είναι χαμηλόβαθμα και οι επαφές τους θα γίνονται με ομόβαθμούς τους.

Sponsored Post