Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες του Game of Thrones: Έρχονται οι σέξι και θανάσιμες κόρες του Oberyn Martell

Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες του Game of Thrones: Έρχονται οι σέξι και θανάσιμες κόρες του Oberyn Martell

O Oberyn Martel, πρίγκιπας του Dorne – γνωστός και ως Red Viper, «Κόκκινη Έχιδνα»- στο σχετικά σύντομο πέρασμά του από τις οθόνες των φανατικών του Game of Thrones έγινε εξαιρετικά δημοφιλής, τόσο λόγω του τρόπου που ήταν γραμμένος ο χαρακτήρας από τον συγγραφέα, George R.R. Martin, όσο και λόγω της ερμηνείας του Pedro Pascal.

Ως εκ τούτου, η...ιδιαίτερη «αποχώρησή» του αποτέλεσε ένα από τα πιο σοκαριστικά σημεία του Game of Thrones, για τα οποία άλλωστε και είναι γνωστή η σειρά. Δεν ήταν λίγοι οι θεατές οι οποίοι εκνευρίστηκαν για την αντιμετώπιση που είχε από τον Martin ο εν λόγω πολύ δημοφιλής χαρακτήρας- κάτι που δείχνει να αποτελεί γενικότερη τάση του συγγραφέα!

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο οίκος των Martell μπορεί να υπέστη μια σημαντική απώλεια, αλλά όπως φαίνεται θα επανέλθει δριμύτερος, καθώς τα «Sand Snakes», οι τρεις μεγαλύτερες κόρες του Oberyn εισέρχονται δυναμικά στο καστ στης σειράς, και δείχνουν να ακολουθούν τα χνάρια του πατέρα τους, συνδυάζοντας τις μαχητικές ικανότητες με την ιδιαίτερη, ανεξάρτητη και ηδονιστική κοσμοθεωρία που χαρακτήριζε τον πρίγκιπα του Dorne. Τις Obara Sand, Nymeria Sand και Tyene Sand (σημειώνεται ότι το «Sand» είναι το επώνυμο που δίνεται στο Dorne σε νόθα παιδιά – είναι κόρες του Oberyn από διαφορετικές γυναίκες, τις οποίες όμως μεγάλωσε ο ίδιος) ενσαρκώνουν αντίστοιχα οι Keisha Castle-Hughes, Jessica Henwick και Rosabell Laurenti Sellers.

Δημοφιλή