ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/03/2015 07:20 EET | Updated 16/03/2015 07:36 EET

Θείος Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Τον τραβούσαν βίαια στο διάδρομο με μια πετσέτα» - Ο διευθυντής της Σχολής ήξερε και δεν αντέδρασε

Eurokinissi

Για περιστατικά τα οποία ξεπερνούσαν τα όρια της πλάκας έκανε λόγο ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μάριος Μυλωνάκης, μιλώντας στο Mega, αναφερόμενος στις επιθέσεις που φαίνεται ότι δεχόταν ο 20χρονος από άλλους σπουδαστές της σχολής του.

«Τον τραβούσαν βίαια στο διάδρομο με μια πετσέτα. Μπορούσε το παιδί να είχε πνιγεί σε αυτό το περιστατικό» είπε ο κ. Μυλωνάκης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο ανιψιός του ήταν νεκρός, αλλά θεωρούσε ότι έχει φύγει.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Βαγγέλη είπε ότι ένα παιδί «ήπιων τόνων», με «υπερηφάνεια», που «ό,τι είχε το κρατούσε μέσα του».

«Ήταν κλειστός άνθρωπος, δεν σημαίνει ότι ήταν χαζός», σημείωσε προσθέτοντας ότι ο 20χρονος δεν εμπλεκόταν σε φασαρίες και καβγάδες.

Ο κ. Μυλωνάκης επέρριψε ευθύνες στον πρώην διευθυντή της σχολής για όσα καταγγέλλεται ότι συνέβαιναν εκεί. «Ήξερε πράγματα και δεν αντέδρασε...εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τη δουλειά του», ανέφερε.