Κοσμοσυρροή και μπαλωθιές στην κηδεία του 20χρονου Βαγγέλη στο Σιλλί Ρεθύμνου

Κοσμοσυρροή και μπαλωθιές στο τελευταίο αντίο από φίλους και συγγενείς στον 20χρονο Βαγγέλη
flash news

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σελλί, στους πρόποδες του όρους Βρύσινα Ρεθύμνου αναπαύεται ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης ενώ εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί συνέρρευσαν στο κοιμητήριο και αποχαιρέτησαν τον άτυχο νεαρό με μπαλωθιές και μαντινάδες.

Η σορός του Βαγγέλη, έφθασε στις 7:50 το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενη από περίπου 60 αυτοκίνητα ενώ στο πατρικό του σπίτι κατεύθυνε διαρκώς κόσμος για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια και να εκφράσει τα συλλυπητήριά. Μεταξύ αυτών δεν είναι μόνο φίλοι και συγγενείς αλλά και άνθρωποι εδώ και ενάμιση μήνα συμπάσχουν με το δράμα της οικογένειας που αναζητούσε εναγωνίως το παιδί της και τώρα το βρήκε νεκρό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων είναι και αρκετοί συμφοιτητές του 20χρονου από τη Γαλακτοκομική στα Γιάννενα.

Τραγική φιγούρα, όπως μεταδίδει το Creta Live, ήταν για μια ακόμη φορά η μητέρα του Βαγγέλη. «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες» επαναλάμβανε με λυγμούς η μητέρα του ενώ με δυσκολία κατάφεραν να συγκρατηθούν ο πατέρας και η αδελφή του 20χρονου.

Εν τω μεταξύ, στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη όλα είναι κλειστά συμμετέχοντας στην Ημέρα πένθους που κήρυξε η Τοπική Κοινότητα Αρμένων.

Πηγή:Creta Live και Flashnews.gr

Δημοφιλή