Τα 9 απολαυστικότερα tweet για την εμφάνιση του Kanye West στο Glastonbury

Τα 9 απολαυστικότερα tweet για την εμφάνιση του Kanye West στο Glastonbury

NRK P3" data-caption="Kanye West. Photo: Kim Erlandsen/NRK P3" data-credit="NRK P3/Flickr">

“Όχι άλλος Kanye West, για τω θεώ!” μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε διαβάζοντας τον τίτλο αυτού του κειμένου. Λογικό, κάπως έτσι σκεφτόμαστε όλοι πλέον όταν βλέπουμε τις λέξεις “Kanye” και “West” σχεδόν οπουδήποτε. Όταν όμως μιλάμε για το Glastonbury, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ παγκοσμίως, δεν γίνεται να προσπεράσεις έτσι απλά το όνομα του διάσημου ράπερ/celebrity/σχεδιαστή μόδας/νάρκισσου/συζύγου της Kim Kardashian.

Σήμερα το Glastonbury Festival ανακοίνωσε πως ο Kanye West θα είναι ο headliner της φετινής διοργάνωσης. Κοινώς θα αναλάβει το κλείσιμο του φεστιβάλ, μια τιμή που στο παρελθόν είχαν φέρει εις πέρας ονόματα όπως: Radiohead, Pulp, Oasis, Blur και πολλοί άλλοι.

Τι κοινό έχει ο Kanye West με τους προαναφερθέντες θρύλους; Αν μιλούσαμε για τον Kanye West πριν από 4-5 χρόνια, θα λέγαμε πως πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη που ήρθε για να ταράξει τα νερά στην παγκόσμια μουσική σκηνή και να αφήσει ιστορία. Για τον Kanye West του 2015, δεν έχουμε να πούμε κάτι. Σχεδόν τίποτα.

Το Twitter, από την άλλη, είχε πολλά να πει. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος της τουιτερόσφαιρας έγινε κάπως έξαλλος με την είδηση και, ως συνήθως, ξέσπασε στους 140 (πάνω-κάτω) χαρακτήρες που έχει διαθέσιμους.

Κάποιοι προσπάθησαν να το δουν ψύχραιμα και αισιόδοξα

(Ελπίζω τα ψυχεδελικά ναρκωτικά στο #Glastonbury να είναι καλά, για όλους όσους θα πρέπει να υπομείνουν φέτος την εμφάνιση του Kanye West!)

Κάποιοι σκέφτηκαν την έρμη την Kim και το δράμα που θα ζήσει

(Η Kim Kardashian όταν ανακαλύψει πως θα πρέπει να φορά γαλότσες στο Glastonbury #Glasto2015 #KIMYE)

Κάποιοι προσπάθησαν να φανταστούν την συναυλία του Kanye από τώρα

(Ποτέ στον χώρο των ανθρώπινων συγκρούσεων δεν θα έχουν πεταχτεί τόσα πολλά μπουκάλια με κάτουρο στην σκηνή, από τόσους λίγους #KanyeWest #Glasto2015)

(Προσποιήσου πως βλέπεις τον Kanye στο Glastonbury απλά ακούγοντας στο CD του αμήχανα, σε ένα δωμάτιο γεμάτο αναγνώστες της Guardian)

Οι φαν των Foo Fighters, που θα παίξουν επίσης φέτος στο φεστιβάλ, δεν ήθελαν να πουν καν το όνομά του

(Ω αγαπημένο #GlastoFest τι έκανες; Αυτός που δεν πρέπει να ονομαστεί δεν δικαιούται να βρίσκεται στην ίδια σκηνή με τους @foofighters #Glasto2015)

Κάποιοι σκέφτηκαν πιο χωροταξικά

(To #Glastonbury πρόκειται να επεκταθεί κατά 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα για να φιλοξενήσει το εγώ του @kanyewest)

Και κάποιοι προτίμησαν τον πιο απλό και πάντα αποτελεσματικό δρόμο της παραδοσιακής ειρωνείας απέναντι στους haters

(Το καλό με το #Glastonbury είναι πως, αν δεν σου αρέσουν οι headliners, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 200 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ)

(Μπορώ να φανταστώ την απογοήτευση του κόσμου για την εμφάνιση του Kanye West στο Glastonbury, άλλωστε, υπάρχουν μόνο άλλες 15 σκηνές για να διαλέξεις εκείνη την ώρα)

(Κύκλος προσευχής για τον κόσμο που θα πάει στο Glasto και θα πρέπει να δει τον Kanye West ακόμα κι αν δεν θέλει)

Για το τέλος, κρατήσαμε μια αναδημοσίευση της Lauren Laverne, γνωστής ραδιοφωνικής παραγωγού του BBC Radio 6, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Love this! #Regram @emilydewey @glastofest

A photo posted by Lauren Laverne (@laurenlaverne) on

Δημοφιλή