ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/03/2015 07:45 EET | Updated 18/03/2015 14:50 EET

Ο φιλάνθρωπος Βρετανός που φοράει τη στολή του Spider-Man και μοιράζει φαγητό σε άστεγους

Εργάζεται ως μπάρμαν, όμως όταν σχολάει μεταμορφώνεται σε Spider-Man και βγαίνει στους δρόμους του Birmingham, βοηθώντας τους φτωχούς και άπορους της πόλης.

Ο λόγος για έναν 20χρονο, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, και έχει γίνει γνωστός ως ο «Spider- Man του Birmingham.

"Ελπίζω η δουλειά μου να δείξει στους άλλους ότι όλοι χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας-άσχετα με την κατάστασή τους. Έμαθα ότι όλοι είμαστε ίδιοι και πρέπει να βοηθάμε όσους το έχουν ανάγκη όπως τους καλούς μας φίλους". και προσθέτει "Όταν μοίραζα φαγητό χωρίς τη στολή, κανείς δεν έδινε σημασία. Αλλά όταν βλέπουν τον Spiderman, αρχίζουν και με ρωτούν και δείχνουν ενδιαφέρον για τη δράση μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπνέονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας".

Ο νεαρός είναι εθελοντής εδώ και αρκετά χρόνια, και μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε να κάνει αυτές τις νυχτερινές εξορμήσεις. Ξεκινάει τα βράδια του κατά τις 21:00 αγοράζοντας σάντουιτς με δικά του λεφτά. Στην συνέχεια φορώντας πάντα τη στολή, αρχίζει και τα μοιράζει στους άστεγους.

ΠΗΓΗ: bbc.com

Sponsored Post