ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/03/2015 06:58 EET | Updated 20/03/2015 09:31 EET

Φοιτητές οι μπλόγκερ που έβριζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Εντοπίστηκαν από την αστυνομία

archive

Δικογραφία σε βάρος τριών bloggers, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είναι οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε ιστοσελίδα με το όνομα to-fresko.blogspot.gr, σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο φοιτητές, οι οποίοι λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της σορού του Βαγγέλη στα Ιωάννινα άρχισαν να βρίζουν διαδικτυακά τον αδικοχαμένο φοιτητή. Συγκεκριμένα πρόκειται για πού ζουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη.

Ο τρίτος είναι ένας 50χρονος, που στο παρελθόν έχει παρηγορηθεί για βιασμό, παράνομη οπλοφορία, ναρκωτικά και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά ατόμων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος συνδεόταν στο παρελθόν με άτομα του Αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη.

Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν μέσω Google η οποία διαβίβασε τα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Το παραλήρημα ύβρεων σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξεκίνησε στο to-fresko.blogspot.com από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της περασμένης Κυριακής΄. Μετά από τρεις ώρες, το blog έπεσε ωστόσο οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν προνοήσει και αποθήκευσαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών.

Από την πλευρά της, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες.

Sponsored Post