Αναζητείται ο γιος της 60χρονης που σφαγιάστηκε στο σπίτι της στη Βούλα

Αναζητείται ο γιος της 60χρονης που σφαγιάστηκε στο σπίτι της στη Βούλα

Τον 24χρονο γιο της 60χρονης εκπαιδευτικού που βρέθηκε δολοφονημένη με 33 μαχαιριές μέσα στο σπίτι της στη Βούλα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. ως έναν από τους υπόπτους για το στυγερό έγκλημα.

Ο 24χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ήρθε σε επαφή με την μητέρα του πριν βρεθεί νεκρή από το σύζυγό της στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας.

Οι έρευνες εξελίσσονται σε μία ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας στη Νεμέα με το οποίο έφυγε τελευταία φορά από το σπίτι ο νεαρός.

Η 60χρονη βρέθηκε νεκρή από τον επίσης εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων σύζυγό της στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε αποθήκη του ισογείου του σπιτιού στην οδό Ρόδου στη Βούλα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα 33 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, εντόπισε και ίχνη εγκαυμάτων, δείγμα ότι ο δράστης επιχείρησε να κάψει τη σορό της, ενώ ο βίαιος θάνατός της προσδιορίστηκε χρονικά, κοντά στον εντοπισμό της.

Το άγριο έγκλημα είχε συμβεί σε άλλο χώρο της μεζονέτας με τον δράστη να μεταφέρει τη σορό στην αποθήκη του σπιτιού, το οποίο δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό του. Λίγο πριν από τον εντοπισμό της γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν δει τον 24χρονο γιο της να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητας. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας σε απομακρυσμένη περιοχή της Νεμέας, όπου εστιάζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο νεαρός, σύμφωνα με μαρτυρίες του περιβάλλοντος της οικογένειας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή τους.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, που ταυτοποιούν τον δράστη του άγριου εγκλήματος.

Δημοφιλή