Up the Irons! Οι Iron Maidens είναι ωραίες και ξέρουν πραγματικά πώς να παίζουν Iron Maiden

Up the Irons! Οι Iron Maidens είναι ωραίες και ξέρουν πραγματικά πώς να παίζουν Iron Maiden

Οι Iron Maiden είναι μια μπάντα- σύμβολο του heavy metal, έχοντας γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο της συγκεκριμένης μουσικής από τη δημιουργία τους το 1975 μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει φαν του metal που να μην έχει φτάσει κάποια στιγμή στη ζωή του να «χτυπιέται» υπό τους ήχους τραγουδιών όπως το «The Trooper», το «Hallowed be Thy Name», το «Alexander the Great» (πραγματικός ύμνος για τους Έλληνες μεταλλάδες), το «Number of the Beast», το «Fear of the Dark», το «Two Minutes to Midnight», το «Aces High» και άπειρα άλλα εμβληματικά άσματα της πολυετούς καριέρας τους.

Ως εκ τούτου, ανά τα χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές «tribute» μπάντες, που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με εκτελέσεις ή/ και διασκευές των τραγουδιών των Iron Maiden. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν αναμφίβολα οι «Iron Maidens» από το Λος Άντζελες: Οι «Σιδηρές Παρθένοι» αποτίουν τον δικό τους φόρο τιμής στη «Σιδηρά Παρθένο» του heavy metal, με τη διαφορά ότι, εκτός του ότι πραγματικά ξέρουν να παίζουν μουσική, είναι σαφώς πιο...ωραίες από τους πραγματικούς Iron Maiden (με όλο τον σεβασμό στον Μπρους Ντίκινσον, τον Στιβ Χάρις, τον Ντέιβ Μάρεϊ, τον Άντριαν Σμιθ και τον Νίκο ΜακΜπρέιν).


Πρόκειται για τις Κίρστεν Ρόζενμπεργκ (aka Bruce Chickinson- τα καλλιτεχνικά τους ψευδώνυμα είναι λογοπαίγνια με τα ονόματα των μελών της μπάντας), η Λίντα ΜακΝτόναλντ (Nikki McBurrain), η Γουάντα Ορτίζ (Steph Harris), η Κόρτνεϊ Κοξ (η «Adriana Smith» δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό από τα «Φιλαράκια») και η Νίκι Στρίνγκφιλντ (Davina Murray).


Δημοφιλή