Καυγάς on air: Γεωργιάδης: «Γλείφεις τον Τσίπρα». Παπαδάκης: «Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής»

Καυγάς on air: Γεωργιάδης: «Γλείφεις τον Τσίπρα». Παπαδάκης: «Είσαι ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής»
youtube

Άλλο ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1, μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Άδωνις σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαδάκη, προσπάθησε να κατευθύνει την κουβέντα εκεί που ο ίδιος ήθελε, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να πει σε έντονο ύφος:

«Την συζήτηση θα την κατευθύνω εγώ. Εκνευρίζουμε τον κόσμο εθνική ημέρα, δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η κουβέντα με αυτόν τον τρόπο. Τα θέματα θα μπαίνουν από την εκπομπή, εάν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο της εκπομπής μπορεί να αποχωρήσει. Αλλά δεν μπορεί ο καθένας να έρχεται εδώ με βάση αυτά που έχει δώσει στο Twitter ή στον προηγούμενο ραδιοφωνικό σταθμό, θέλοντας να τα αναπαράγει κι εδώ».

«Για μένα το λέτε αυτό;» του ανταπάντησε ο Άδωνις, με τον Παπαδάκη να του εξηγεί: «Θέλετε σώνει και καλά να μιλήσουμε για τον Παρασκευόπουλο».

Αυτό έκανε έξαλλο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και αρχισε να φωνάζει:

«Δεν μπορώ εγώ να σχολιάσω το ταξίδι Τσίπρα ότι είπε ψέματα ο Πρωθυπουργός; Θα μου το απαγορέψετε; Μου το απαγορεύετε; Γεια σας! Τι είστε εσείς; Να γλύφεις τον Τσίπρα θέλεις; Αυτό μου λες τώρα;»

Αυτό ήταν. Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει επίσης, λέγοντας:

«Μην σηκωθώ όρθιος ε; Μην σηκωθώ όρθιος!(και σηκώνεται) Πάρτο πίσω! Κατάλαβες τι σου είπα; Ότι την θεματολογία την καθορίζω εγώ!»

«Έχουμε δημοκρατία και θα λέω ο,τι θέλω. Θα κάτσω κάτω και εσύ θα το πάρεις πίσω αυτό που είπες» του είπε ο Άδωνις, με τον Παπαδάκη να δίνει την χαριστική βολή:

«Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας με τον χειρότερο τρόπο και ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής, δεν μπορεί να μιλά για δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».

Τότε ο Γεωργιάδης άρχισε να βγάζει τα ακουστικά για να φύγει από την εκπομπή, λέγοντας πως ήταν προσβλητικό αυτό που είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον παρουσιαστή να ρίχνει διαφημίσεις.

Μετά τις διαφημίσεις πάντως οι δυο άντρες τα βρήκαν, με τον Γιώργο Παπαδάκη να εξηγεί πως:

«Υπήρξε μια ένταση και πάνω στις διαφημίσεις μιλήσαμε ψύχραιμα για να συνεχίσουμε ομαλά την εκπομπή. Εγώ δεν υπήρξα γλύφτης κανενός. Ούτε του Κυριακού!»

Δημοφιλή