8 πράγματα σχετικά με το σεξ για τα οποία αναρωτιούνται όλες οι γυναίκες και οι...απαντήσεις τους

8 πράγματα σχετικά με το σεξ για τα οποία αναρωτιούνται όλες οι γυναίκες και οι...απαντήσεις τους
Shutterstock / ftelkov

Υπάρχουν κάποια ερωτήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή, τα οποία αν και στριφογυρίζουν στο μυαλό μας κατά διαστήματα φαίνεται πως διστάζουμε να τα θέσουμε «ανοιχτά» και να πάρουμε απαντήσεις.

Το SixFiveNation.com, συγκέντρωσε οκτώ από αυτά τα ερωτήματα και φρόντισε να δώσει τις αντίστοιχες απαντήσεις, απλά και συνοπτικά.

1.Γιατί δεν έχω οργασμό;

Στη ζωή μιας γυναίκας, ίσως να έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθεί γιατί δεν έρχεται σε οργασμό. Για αρκετές γυναίκες η απάντηση είναι πως απλά δεν έχουν καλή επαφή με το σώμα τους, ενώ για κάποιες άλλες το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν βρει ακόμη το «σωστό σημείο». Η αλήθεια βέβαια είναι πως αρκετές γυναίκες δεν έχουν οργασμό κατά τη διείσδυση στο πλαίσιο της σεξουαλικής πράξης αλλά ικανοποιούνται μέσω του αυνανισμού.

2.Είναι φυσιολογικό να είμαι τόσο «υγρή» κατά τη διάρκεια του σεξ;

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε το μη φυσιολογικό στο να υγραίνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ. Μάλιστα, από ιατρικής άποψης, είναι πολύ καλύτερο αφού έτσι η όλη...διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη και τρυφερή. Ωστόσο, η πιο περιορισμένη λίπανση της περιοχής διευκολύνει την επίτευξη του οργασμού.

3.Γιατί είναι «κακό» το πρωκτικό σεξ;

Αν και υπάρχει μια γενική «παραδοχή» ή «υπόθεση» η οποία θέλει μόνο τα «κακά κορίτσια» να επιδίδονται σε αυτή τη σεξουαλική δραστηριότητα, κάτι τέτοιο φυσικά και δεν είναι αληθές. Αρκετές γυναίκες βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση και κάποιες μάλιστα δηλώνουν πως έχουν καταφέρει να έρθουν σε οργασμό. Κάποιες άλλες πάλι πιστεύουν πως είναι μια διαδικασία «βρώμικη» και επώδυνη. Αν πάντως σας ευχαριστεί το πρωκτικό σεξ, απλά φροντίστε να χρησιμοποιείτε λιπαντικό και διαφορετικό προφυλακτικό, το οποίο πετάτε αμέσως μετά το τέλος της πράξης.

4.Υπάρχει περίπτωση να «σπάσω» το πέος του;

Να το «σπάσετε» δεν μπορείτε, αλλά σίγουρα μπορεί να το τραυματίσετε. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης σεξουαλικής πράξης ή του αυνανισμού υπάρχει περίπτωση το ανδρικό μόριο να υποστεί κάταγμα. Σοβαρός τραυματισμός μπορεί επίσης να προκληθεί και κατά την ισχυρή κάμψη του πέους ενώ αυτό βρίσκεται σε στύση.

5.Να πανικοβληθώ εάν το προφυλακτικό μείνει στον κόλπο μου;

Πραγματικά δεν χρειάζεται. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε το...ανακτήσετε όσο πιο άμεσα γίνεται και ίσως να ήταν καλό να πάρετε ένα χάπι αντισύλληψης καθώς υπάρχει η περίπτωση της διαρροής σπέρματος. Εάν υπάρχει περίπτωση ο σύντροφός σας να είναι φορέας κάποιου νοσήματος το οποίο μεταδίδεται σεξουαλικά, καλό θα ήταν να κάνετε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

6.Υπάρχει περίπτωση να ουρήσω κατά τη διάρκεια του σεξ;

Αν και αισθάνεστε την ανάγκη να ουρήσετε δεν είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτή η αίσθηση που έχετε κατά τη διάρκεια του σεξ προκαλείται επειδή έχει ερεθιστεί το σημείο G ή επειδή είστε πολύ κοντά σε οργασμό. Αν και μπορεί να έχετε ένα μικρό...ατύχημα κατά τη διάρκεια του σεξ – κυρίως εάν η κύστη είναι γεμάτη- το πιο πιθανό είναι πως δεν πρόκειται για ούρα αλλά για τα υγρά της γυναικείας εκσπερμάτισης η οποία μπορεί να σημειωθεί κατά τη διάρκεια του σεξ.

7.Τι ακριβώς είναι η γυναικεία εκσπερμάτιση;

Η γυναικεία εκσπερμάτιση περιλαμβάνει την «εκτόξευση» υγρού γύρω από την ουρήθρα. Συχνά οι περισσότεροι νομίζουν πως πρόκειται για ούρα. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα υγρό που μοιάζει αρκετά με το αντρικό σπέρμα, αλλά...δεν περιέχει σπέρμα.

8.Τι μπορώ να κάνω εάν το πέος του είναι πολύ μεγάλο;

Μην ντρέπεστε να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους σεξουαλικά ζητήματα , πολύ περισσότερο μάλιστα εάν μια συγκεκριμένη κατάσταση, όπως αυτή, σας προκαλεί πόνο. Συζητήστε το με τον σύντροφό σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί περισσότερο τα δάχτυλά του, χρησιμοποιείστε λιπαντικά ή κάντε σεξ πιο χαλαρά και αργά. Η σάση κατά την οποία η γυναίκα είναι από πάνω είναι η πιο ενδεδειγμένη σε αυτές τις περιπτώσεις επειδή μπορεί να ελέγχει την κίνηση και τον βαθμό διείσδυσης.