Οι δέκα πιο σέξι ηρωίδες videogames

Οι δέκα πιο σέξι ηρωίδες videogames

Όταν ακούει κάποιος τις λέξεις «σέξι» και «videogames» στην ίδια πρόταση, στο μυαλό έρχονται δύο λέξεις: Lara Croft ή Τomb Raider. Η πρωταγωνίστρια του εμβληματικού παιχνιδιού αποτέλεσε το πρώτο ηλεκτρονικό «σύμβολο του σεξ» χάρη στις θανατηφόρες καμπύλες της, οι οποίες μάγευαν τους άρρενες gamers ενώ έλεγχαν την παράτολμη αρχαιολόγο στις περιπέτειές της.

Ωστόσο η Λαίδη Κροφτ (που ενσαρκώθηκε με ιδιαίτερα ταιριαστό τρόπο από την Αντζελίνα Τζολί στις κινηματογραφικές μεταφορές του Tomb Raider) δεν είναι η μόνη: η Samus Aran, πρωταγωνίστρια του Metroid, η Chun Li του Street Fighter (το φονικό της «γρήγορο πόδι», όπως ήταν γνωστό σε μεγάλη μερίδα των Ελλήνων gamers, την κατέστησε για πολλούς την «Πρώτη Κυρία» των videogames εν γένει), η σκοτεινά γοητευτική Morrigan του Dragon Age και άλλες συνθέτουν τη δεκάδα που συνέταξε το Playboy με τις πιο σέξι ηρωίδες βιντεοπαιχνιδιών.

Μπορεί να μένουν έξω «δυνατά» ονόματα, όπως η Nariko του Heavenly Sword, η Kitana του Μortal Kombat, η Bastila Shan του Knights of the Old Republic, η Triss Merrigold του Witcher και η Fem Shep (η θηλυκή έκδοση του χαρακτήρα του/της Commander Shepard, ήρωα/ ηρωίδας του παιχνιδιού, αναλόγως με το τι θα επιλέξει ο παίκτης) ή η Miranda Lawson του Mass Effect αλλά αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Οπότε, δείτε και κάποιες άλλες αντίστοιχες λίστες, για να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες προτιμήσεις.

Δημοφιλή