Αυτή είναι η «καυτή» παρουσιάστρια του Russia Today που παρακαλάει τον Γιάνη Βαρουφάκη να έρθει στην εκπομπή της

Αυτή είναι η «καυτή» παρουσιάστρια του Russia Today που παρακαλάει τον Γιάνη Βαρουφάκη να έρθει στην εκπομπή της

Καθώς ο κλοιός γύρω από την ελληνική οικονομία σφίγγει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, έχει περιορίσει σημαντικά τις εμφανίσεις και συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ, το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό του φαίνεται να παραμένει ισχυρό: χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή της Έριν Έιντ, της εντυπωσιακής παρουσιάστριας της οικονομικής/ χρηματιστηριακής εκπομπής «BoomBust» του Russia Today, η οποία είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν ξανά τον υπουργό Οικονομικών στην εκπομπή της.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, χαρακτηρίζει τον κ. Βαρουφάκη «ροκ σταρ», υποστηρίζει ότι παραμένει φαν του, και τον παρακαλάει να επανεμφανιστεί στο Boombust, εκφράζοντας την άποψη ότι «πολιτικός δεν είσαι, και σε ευχαριστούμε για αυτό», καθώς, όπως υποστηρίζει, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών μπορεί να φέρει μια «προοδευτική αλλαγή» που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η χώρα.

Σημειώνεται ότι η γοητευτική παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Facebook έχει αναρτήσει και παλαιότερη φωτογραφία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει επίσης υπουργός Οικονομικών.

#WhatTheWhat

A photo posted by Erin Ade (@eade_212) on

Δημοφιλή