Αποκαλούσε την πεθερά της τσιγκούνα και εκείνη προσέλαβε δολοφόνους για να τη βγάλουν από τη μέση

Αποκαλούσε την πεθερά της τσιγκούνα και εκείνη προσέλαβε δολοφόνους για να τη βγάλουν από τη μέση
Man's hand holding large hand gun, close up
Man's hand holding large hand gun, close up
PM Images via Getty Images

Μια 50χρονη επιχειρηματίας συνελήφθη στη Ρωσία, μετά από προσπάθειά της να προσλάβει δολοφόνους για να σκοτώσουν τη νύφη της. Η Τατιάνα Κουντίνοβα ισχυρίστηκε στις αρχές πως δεν άντεχε τα πειράγματα της κόρης του γιου της, η οποία τη βομβάρδιζε με πειράγματα σχετικά με τη φιλοχρηματία της.

Το ποτήρι ξεχείλισε κατά την διάρκεια ενός πάρτι που είχαν διοργανώσει, καθώς οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στο ποιος θα πλήρωνε για το φαγητό των καλεσμένων. Μετά από αυτό το συμβάν η Κουντίνοβα αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την ενοχλητική νύφη της.

Όπως δήλωσε η ίδια στις αρχές, αυτό που έκανε ήταν να έρθει σε επικοινωνία με εγκληματίες από την πόλη Ροστόφ προσφέροντάς τους 1.640 ευρώ για να σκοτώσουν τη νεαρή.

Η 50χρονη μάλιστα είπε σε κάποιον από αυτούς: “Δεν με ενδιαφέρει το πως θα πεθάνει, απλά θέλω να την σκοτώσεις.”

Αυτό όμως που δεν κατάλαβε η ίδια είναι πως ο ένας από τους κακοποιούς ήταν στην πραγματικότητα αστυνομικός.

Η αστυνομία τότε προχώρησε ενημερώνοντας τη Κουντίνοβα πως το σχέδιό της επιτεύχθηκε, στέλνοντάς της μάλιστα φωτογραφίες με το υποτιθέμενο πτώμα της νύφης της.

“Έπρεπε να την συλλάβουμε την ώρα που θα πλήρωνε για την δολοφονία της κοπέλας. Μια εκ των προτέρων πληρωμή από μέρους της δεν θα ήταν αρκετή.” δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 50χρονη τελικά συνελήφθη μετά από ραντεβού που έκλεισε άθελά της η ίδια με αστυνομικούς. Όταν τελικά βρέθηκε ενώπιον του δικαστή, ο ίδιος την αποκάλεσε σατανική και αναρωτήθηκε το πως ήταν σε θέση να θέλει να καταστρέψει τη ζωή του γιου της για μερικά αστεία.

Δημοφιλή