Φυσικοί χυμοί Verve: Από τη φύση, στο μπουκάλι χωρίς να χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά

Φυσικοί χυμοί Verve: Από τη φύση, στο μπουκάλι χωρίς να χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά
verve

Η Κέλλυ και Μάρθα Χατζηγιάννη ήθελαν πάντοτε να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Συνδυάζοντας τις σπουδές τους στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Μάρκετινγκ και την αγάπη τους για την υγιεινή διατροφή, γεννήθηκε η ιδέα των φυσικών χυμών Verve, μία ιδέα που ήρθε πολύ ομαλά και συνειδητά και επιθυμούν να τη δουν να μεγαλώνει!

Πώς ξεκίνησαν οι χυμοί Verve;

Μάρθα: Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας να τρώμε σωστά και υγιεινά και το ίδιο θέλαμε και για τα παιδιά μας. Δυστυχώς όμως, όσο κι αν ψάξαμε μαζί και με την Κέλλυ, δεν βρήκαμε υγιεινά σνακ Οι χυμοί ήταν η πρώτη μας επιλογή, θρεπτικοί, με πολύ ζωντανά χρώματα που αρέσουν πολύ στα παιδιά. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να μπορεί κανείς να βρει έτοιμους και σε μπουκάλι αυτούς τους χυμούς. Έτσι, γίναμε ξανά μαθήτριες και παρακολουθήσαμε σεμινάρια στο Λονδίνο για το Juicing, καθώς εκεί είναι αρκετά διαδεδομένο. Συμβουλευτήκαμε αντίστοιχες εταιρίες στο Λονδίνο καθώς και διατροφολόγους, κάναμε έρευνα και έτσι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτό στην Ελλάδα.

Σε τι διαφέρουν οι χυμοί σας από τους υπόλοιπου φυσικούς χυμούς του εμπορίου;

Μάρθα: Οι χυμοί Verve παράγονται με την διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (coldpress). Είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Ο χυμός παράγεται σε 2 στάδια κάτω από πίεση 3 τόνων και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Με αυτό το τρόπο ο χυμός δεν οξειδώνεται, και περιέχει 3 με 5 φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και ένζυμα.

Βάζοντας τους φυσικούς σε μπουκάλι δεν χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά;

Κέλλυ: Γι' αυτό και τους εμφιαλώνουμε αμέσως! Έτσι είναι απόλυτα ασφαλείς για να τους πιούμε και οι χυμοί μένουν φρέσκοι και αναλλοίωτοι για 72 ώρες στο ψυγείο.

Από πού προμηθεύεστε τις πρώτες σας ύλες;

Κέλλυ: Είμαστε πολύ αυστηρές με την διαδικασία επιλογής των υλικών μας. Διαλέγουμε πάντα οι ίδιες ό,τι καλύτερο από τους προμηθευτές μας.

Πόσες γεύσεις έχετε;

Μάρθα: Έχουμε ετοιμάσει 9 χυμούς, από τους οποίους οι 4 είναι πράσινοι, οι 3 φρούτων, ο 1 καρότο, ο άλλος παντζάρι και 2 φυτικά γάλατα. Εκτός από αυτούς, δημιουργήσαμε 3 πακέτα αποτοξίνωσης συνδυάζοντας τους χυμούς.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης με τους χυμούς σας;

Κάθε πακέτο έχει πέντε χυμούς και ένα γάλα την ημέρα και ο καθένας μπορεί να επιλέξει αυτό που νομίζει ότι του ταιριάζει καλύτερα. Τα προγράμματα αυτά τα σχεδιάσαμε όταν κάναμε την έρευνά στο Λονδίνο και συνεργαστήκαμε με την κορυφαία διατροφολόγο και σύμβουλο μεταβολισμού Lisa Blair της London Nutrition Clinic για να τα ετοιμάσουμε.

Πού μπορούμε να βρούμε τους χυμούς Verve;

Προς το παρόν, μπορεί κάποιος να τους παραγγείλει μέσω email ή και τηλεφωνικά στο 210 933 7474. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους χυμούς και σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα. Σύντομα ελπίζουμε να μας βρίσκετε και σε περισσότερα σημεία.