Αυτοί οι 9 επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν πολύ περίεργα ενδιαφέροντα

Αυτοί οι 9 επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενα ενδιαφέροντα
Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks at the F8 summit in San Francisco, California, on March 25, 2015. Zuckerberg introduced a new messenger platform at the event. AFP PHOTO/JOSH EDELSON (Photo credit should read Josh Edelson/AFP/Getty Images)
JOSH EDELSON via Getty Images
Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks at the F8 summit in San Francisco, California, on March 25, 2015. Zuckerberg introduced a new messenger platform at the event. AFP PHOTO/JOSH EDELSON (Photo credit should read Josh Edelson/AFP/Getty Images)

Είναι περίεργο τι μπορεί να σκεφτεί κανείς όταν έχει πολλά λεφτά και χρόνο στα χέρια του, όπως αναφέρεται στο Business Insider. Αυτό, τουλάχιστον αποδεικνύουν οι παρακάτω 9 επιτυχημένοι, επιχειρηματίες και εφευρέτες που οι αγαπημένες τους ασχολίες είναι, μάλλον, εκκεντρικές.

Elon Musk

Ο ιδρυτής της Tesla Motors συλλέγει αναμνηστικά από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ. Συγκεκριμένα, είναι ιδιοκτήτης της Lotus Esprit, από την ταινία του Τζέιμς Μποντ του 1997, «Η Κατάσκοπος που με αγάπησε», την οποία φήμες λένε ότι θέλει να μετατρέψει σε υποβρύχιο αυτοκίνητο, όπως στην ταινία.

Bill Gates

Μπορεί να νομίζετε ότι ο ο ιδρυτής της Microsoft θα ήταν συνέχεια συνδεδεμένος στον υπολογιστή του αλλά το χόμπι του είναι να συλλέγει σπάνια βιβλία. Μάλιστα, μία φορά ξόδεψε 30,8 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα χειρόγραφο που είχε εκθέσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Thomas Edison

Ο διάσημος εφευρέτης ήταν μανιακός με την διατρφοή του και δοκίμαζε συνέχεια διαφορετικές προσεγγίσεις. Μία περίοδο, το μόνο υγρό που κατανάλωνε ο Έντισον ήταν γάλα και αυτό το έπινε κάθε 3 ώρες.

Henry Ford

Ο ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας συλλέγει και αναπαλαιώνει ιστορικά κτίρια με την ελπίδα να μεταμορφώσει τις πόλεις Μασαχουσέτη, Σάντμπουρι, Μίσιγκαν και Γκρινφιλντ Βίλατζ σε τουριστικά κέντρα που θα υμνούν τα πρώτα χρόνια της Αμερικής.

Warren Buffett

Ο διάσημος επενδυτής διδάσκει και ασπάζεται τις αρετές του μουσικού οργάνου γιουκαλίλι, το οποίο και συλλέγει.

Walt Disney

Η μεγάλη αγάπη του Γουόλτ Ντίσνεϊ για τα τρένα είναι έκδηλη. Όχι μόνο τα πάρκα του είναι γεμάτα με τρένα, αλλά και όσο ζούσε είχε μία ολόκληρη γραμμή τρένου στο γραφείο του και μία στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του.

Nicola Tesla

Ο διάσημος εφευρέτης είχε μεγάλη αγάπη για τα άγρια περιστέρια τα οποία και τάιζε από το παράθυρο του υπνοδωματίου του. Ακόμα και όταν η ηλικία του δεν του επέτρεπε, πλέον, να σηκωθεί από το κρεβάτι του, προσέλαβε κάποιον ειδικά για αυτή τη δουλειά.

Thomas J. Watson

Ο ιδρυτής της IBM ήταν φανατικός θαυμαστής των προσκόπων και του άρεσε να βάζει την ειδικά ραμμένη στολή του και να κάθεται γύρω από τη φωτιά μαζί με τους μικρούς προσκόπους και τους αρχηγούς.

Mark Zuckerberg

Ο Zuckerberg τρώει μόνο ό,τι έχει σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Αυτό ισχύει για τους αστακούς, το χοιρινό, το κοτόπουλο και τουλάχιστον ένα αρνί που έχει καταναλώσει κατά καιρούς. Και φυσικά δεν παραλείπει να ποστάρει στην σελίδα του στο Facebook τα κατορθώματά του.