Υλικό για εφιάλτες: Όταν τα Teletubbies συνάντησαν τους Joy Division

Υλικό για εφιάλτες: Όταν τα Teletubbies συνάντησαν τους Joy Division
YouTube

Λένε πως το να σκαλίζεις το παρελθόν δεν έχει ποτέ καλά αποτελέσματα και το βίντεο που ακολουθεί το αποδεικνύει περίτρανα.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των Teletubbies, της διάσημης βρετανικής παιδικής σειράς, που πολύ γρήγορα έγινε viral. Πολλοί σχολίασαν το πόσο τρομακτικά έδειχναν τα αγαπημένα πλασματάκια υπό αυτήν τη νέα οπτική, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν πως η φωτογραφία θα μπορούσε άνετα να είναι σκηνή από κάποιο videoclip των Joy Division.

Ο Christopher G. Brown, ένας μουσικός από τη Βοστόνη και μέλος του συγκροτήματος Vary Lumar, ήταν ένας από τους πολλούς που είδαν τα ασπρόμαυρα Teletubbies καθώς και τα ποικίλα σχόλια του κόσμου. Και αποφάσισε να ενώσει όλα αυτά τα στοιχεία για να δημιουργήσει τον απόλυτο εφιάλτη.

Ο Brown πήρε το κομμάτι «Atmosphere» των Joy Division και διάφορες σκηνές από τη σειρά των Teletubbies, τα ένωσε με ένα θολό, ασπρόμαυρο φίλτρο και έφτιαξε ένα mashup που, στην καλύτερη, φέρνει ανατριχίλες.

Μπορείτε να το δείτε παρακάτω -ιδανικά πριν νυχτώσει- μαζί με το πρωτότυπο videoclip του «Atmosphere» από τον Anton Corbijn, για μέτρο σύγκρισης.

Δημοφιλή