ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/03/2015 06:01 EEST | Updated 31/03/2015 06:01 EEST

Γεωργιάδης: Απαράδεκτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παραβίασε τον κανονισμό, προσέβαλε τον Σαμαρά

Eurokinissi

Επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε, μιλώντας στο Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη στάση της προέδρου της Βουλής απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση στη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας, που οδήγησε στην αποχώρηση της ΝΔ.

«Φύγαμε διότι η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν για άλλη μια φορά απαράδεκτη. Παραβίασε τον κανονισμό και προσέβαλε τον αρχηγό της ΝΔ και η κα Κωνσταντοπούλου δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει τους βουλευτές πολλώ δε μάλλον -κανέναν βουλευτές δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει- πολλώ δε μάλλο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Τον διέκοπτε την ώρα που μιλούσε, τον ειρωνευόταν, του έκλεινε το μικρόφωνο, μα ποια νομίζει ότι είναι;», είπε χαρακτηριστικά.

Και ερωτηθείς ειδικότερα για την παρέμβαση Κατρούγκαλου είπε: «Χθες η κυβέρνηση συγκάλεσε τη διαδικασία με ένα συγκεκριμένο άρθρο, το άρθρο 142α, είναι μια οργανωμένη συζήτηση στην οποία προβλέπεται ρητώς ποιοι μπορεί να μιλήσουν. Εάν στη χθεσινή συζήτηση αρχίζει η κα Κωνσταντοπούλου όπως και τελικά έκανε και έδινε τον λόγο σε οποιονδήποτε άλλο εκείνη νόμιζε, τότε να φωνάζαμε και τον κ. Παπασταύρου να απαντήσει στον κ. Τσίπρα».