ΕΙΔΗΣΕΙΣ
31/03/2015 04:02 EEST | Updated 31/03/2015 04:02 EEST

Ολοκληρώνει την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

ASSOCIATED PRESS
Cyprus' President Nicos Anastasiades, right, and President of Greece, Prokopis Pavlopoulos, talk as they shake hands after their meeting at the presidential palace in the capital Nicosia, Cyprus, Monday, March 30, 2015. President of Greece Prokopis Pavlopoulos arrived in Cyprus for a two-day official visit, his first since assuming his duties. (AP Photo/Petros Karadjias)

Έχοντας αντλήσει διδάγματα, τα οποία, όπως τόνισε, του δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει να επιτελεί τα καθήκοντά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ολοκληρώνει λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης την επίσημη επίσκεψη του στην Κύπρο και αναχωρεί για την Αθήνα.

 

Ο Πρόεδρος Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει το πρωί μικρή περιοδεία στην παλιά πόλη της Λευκωσίας και σε περιοχή κοντά στην «νεκρή ζώνη», συνοδευόμενος από τον δήμαρχο της κυπριακής πρωτεύουσας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες των Επιτροπών συγγενών αγνοουμένων, κατεχόμενων δήμων, και προσφύγων. Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), συνοδευόμενος από τον Κύπριο υπουργό 'Αμυνας Χριστόφορο Φωκαΐδη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)