Πρόταση μομφής από τη ΝΔ κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πρόταση μομφής από τη ΝΔ κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου
Sooc

Η αποχώρηση της ΝΔ από της αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση σίγουρα δεν ήταν μια απόφαση πάνω στην ένταση της στιγμής.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν θέμα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν το κρύβουν!

Ωστόσο η φραστική της αντιπαράθεση και οι παρατηρήσεις συμπεριφοράς που έκανε στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Πλέον στο γαλάζιο στρατόπεδο έρχεται πιο κοντά το σενάριο - και μάλιστα σύντομα - της υποβολής πρότασης μομφής στο πρόσωπο της προέδρου της Βουλης, η οποία - όπως λένε - «επιδιώκει σε κάθε συζήτηση να κλέβει τις εντυπώσεις και να σχολιάζει κάθε ομιλητή, όχι όμως όταν στο βήμα είναι εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής...».

Θυμίζουν μάλιστα με νόημα την εμπλοκή που είχε δημιουργήσει πρόσφατα η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πλάι στη Βουλή, όταν είχε υιοθετήσει την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την πραγματοποίηση ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο που αφορούσε στη ανθρωπιστική κρίση.

Το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επόμενο χρόνο πρόταση μομφής στο πρόσωπο της προέδρου της Βουλής από τη ΝΔ το άφησε ανοιχτό ακόμα και χθες ο Αντώνης Σαμαράς, προειδοποιώντας την κυρία Κωνσταντοπούλου στο μέλλον να αλλάξει στάση και συμπεριφορά όταν προεδρεύει αλλιώς...

Ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει εντός της ΝΔ για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι και το αιχμηρό σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη σε πηγαδάκι αμέσως μετά την αποχώρηση της ΝΔ από την Ολομέλεια που χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου 100% ανασφαλή.

«Δεν υπάρχει χειρότερο είδος από μια ανασφαλή γυναίκα» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για να προσθέσει «Μόνο μια ανασφαλής γυναίκα θα ενοχλούνταν από ένα τέτοιο σχόλιο. Η κα Κωνσταντοπούλου είναι 100% ανασφαλής».

Δημοφιλή