Τέσσερα πασχαλινά bazaar γι αυτο το Σαββατοκύριακο (4-5/4)

Τέσσερα πασχαλινά bazaar γι αυτο το Σαββατοκύριακο (4-5/4)
Getty Images

Εάν δεν έχετε κάνει ακόμα τις αγορές για το Πάσχα και ψάχνετε από που να αγοράσετε λαμπάδες και δώρα για τα βαφτιστήρια και την οικογένειά σας, επισκεφτείτε τα παρακάτω τέσσερα μπαζάρ που γίνονται στην πόλη αυτή την εβδομάδα.

Στο bazaar, οι φίλοι της UNICEF και των παιδιών μπορούν να επιλέξουν δώρα, παιχνίδια, κάρτες, λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα από την πλούσια Ανοιξιάτικη Συλλογή 2015 της UNICEF. Επιπλέον, ανοιξιάτικες και πασχαλιάτικες κάρτες γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές

κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Που: Ανδρέα Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37 (2ος όροφος), Καισαριανή

Πότε: 2, 3 και 4 Απριλίου

Ο σύλλογος «Ανάσα Ζωής Δήμου Κορυδαλλού» μαζί με την δεκαπενταμελή ομάδα χειροτεχνών «ΚΛΙΚΑrt» σας προσκαλούν στο Πασχαλινό μπαζάρ στον πρώτο όροφο του Πνευματικού κέντρου του δήμου Κορυδαλλού. Επισκεφτείτε το μπαζάρ για να προμηθευτείτε δώρα για το Πάσχα, όπως σαπούνια, κοσμήματα, λαμπάδες, τσάντες και άλλα είδη σπιτιού. Κατά τη διάρκεια του μπαζάρ, ο Σύλλογος θα δέχεται φάρμακα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και οτιδήποτε άλλο που για σας είναι περιττό, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για κάποιον άλλον.

Που: Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», Γρ.Λαμπρακη & Καρυταίνης 4

Πότε: 3, 4, και 5 Απριλίου

To ξεblogάρισμα για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 4,5 Απριλίου το Πασχαλινό μπαζάρ του, για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και των άπορων κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις όπως αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από την ομάδα «Υφάντρες των Παραμυθιών» και λαχειοφόρος με πολλά δώρα. Ταυτόχρονα, στο μπαζάρ θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες γυναίκες και τα παιδάκια τους.

Που: Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (ΜΕΤΡΟ Θησείο)

Πότε: 4, 5 Απριλίου

Οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr σας περιμένουν στο Πασχαλινό Bazaar που οργανώνουν. Εκεί θα βρείτε λαμπάδες, κοσμήματα, είδη για τα κατοικίδιά σας, χειροτεχνίες, είδη δώρων, διακοσμητικά αντικείμενα, βιβλία, μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ και τα προϊόντα του Stray.Gr, όπως t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, καλοκαιρινές ομπρέλες και τσάντες. Φέτος το Stray.Gr, εγκαινιάζει τη συνεργασία τους με την οργάνωση Μπορούμε και καλούν όλους τους επισκέπτες να φέρουν μαζί τους φαγητό για να δωριστεί, μέσω του Μπορούμε, σε κοινωφελή ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Που: Thission Lofts, Πειραιώς 123

Πότε: 4, 5 Απριλίου