Η Helen Mirren απέδειξε γιατί είναι η πιο ακομπλεξάριστη σταρ

Η Helen Mirren απέδειξε γιατί είναι η πιο ακομπλεξάριστη σταρ

Τις προάλλες η Helen Mirren ήταν καλεσμένη στο The Tonight Show του Jimmy Fallon και το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν ένα βίντεο που μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα, την εβδομάδα, τον μήνα.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η Dame Helen συζητούσε με τον Fallon για τις διαφορετικές προφορές, όταν ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε φωναχτά πώς θα ακουγόταν η διάσημη ηθοποιός αν είχε μόλις εισπνεύσει ήλιο.

Φυσικά αυτό δεν ήταν μια απλή απορία, καθώς αμέσως μετά ο Fallon έβγαλε δύο μπαλόνια κάτω από το γραφείο του, έδωσε το ένα στην Mirren, πήραν και οι δύο μια βαθιά ρουφηξιά από το αέριο που περιείχαν και, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνέχισαν την κουβέντα τους.

Ο Jimmy Fallon είναι γνωστός για τις ξεκαρδιστικές εκπλήξεις που κάνει στους διάσημους καλεσμένους του και τα παιχνίδια που τους βάζει να παίζουν (όλα τους άλλωστε γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες), είναι όμως η Helen Mirren που κερδίζει όλα τα χειροκροτήματα σε αυτό το βίντεο. Όχι γιατί είναι σταθερά η πιο cool γυναικεία παρουσία του Hollywood, αυτό το ξέραμε. Αλλά γιατί, ακόμα και με τη φωνή του Τουίτι, παραμένει και η πιο γοητευτική. Ποια άλλη μπορεί να το κάνει αυτό;

Δημοφιλή