Βρέθηκε οινόπνευμα στο αίμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Βρέθηκε οινόπνευμα στο αίμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Eurokinissi

Περίπου 3-4 ποτήρια αλκοολούχου ποτού φέρεται να είχε καταναλώσει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, όπως υποστηρίζουν κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την τοξικολογική εξέταση εντοπίστηκε οινόπνευμα σε ποσοστό 0,60 γραμμαρίων ανά λίτρο αίματος στο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Από την αναζήτηση μαρτύρων, που θα μπορούσαν να πιστοποιήσουν την κατανάλωση αλκοόλ από τον Βαγγέλη, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος που να το επιβεβαιώνει. Υπάρχει η πιθανότητα να είχε πάρει μαζί του κάποιο μπουκάλι με οινοπνευματώδες ποτό, κατευθυνόμενος στις 6 Φεβρουαρίου 2015 προς το σημείο που τελικά βρέθηκε νεκρός μετά από 37 ημέρες.

Στην κατάθεση της η Μαρία Γιακουμάκη, μητέρα του Βαγγέλη, αποκάλυψε πως γνώριζε κάποια περιστατικά εκφοβισμού σε βάρος του γιου της.

«Πιστεύω ότι οι παραπάνω συμφοιτητές του Βαγγέλη συμπεριφέρονταν βίαια στον γιο μου με πρόθεση και γνώριζαν ότι με τις πράξεις τους αυτές του δημιουργούσαν τεράστιο πρόβλημα», φέρεται να είπε η Μαρία Γιακουμάκη απαντώντας στην τελευταία ερώτηση του αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου για το αν έχει να προσθέσει κάτι άλλο στην κατάθεσή της.

Με τη φράση αυτή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο της άσκησης ποινικής δίωξης για συμμετοχή σε αυτοκτονία, καθώς ο δράστης επιδιώκει το αποτέλεσμά της με βίαιες συμπεριφορές.

Δημοφιλή