«Πέρασα έναν Γολγοθά», λέει η 22χρονη. Είχε μιλήσει σε καθηγήτριες της αλλά δεν την καταλάβαιναν, υποστηρίζει η δικηγόρος

«Πέρασα έναν Γολγοθά», λέει η 22χρονη. Είχε μιλήσει σε καθηγήτριες της αλλά δεν την καταλάβαιναν, υποστηρίζει η δικηγόρος

Τρομαγμένη και φανερά κλονισμένη ψυχολογικά εμφανίστηκε στο δικαστήριο η 22χρονη κοπέλα η οποία τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι τρεις σπουδάστριες της Νοσηλευτικής Σχολής του ΟΑΕΔ στο Ρέντη.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω τώρα. Πέρασα έναν Γολγοθά. Θα μιλήσω όταν θα είμαι καλύτερα» δήλωσε κλαίγοντας στους δημοσιογράφους που την πλησίασαν, ζητώντας της να εξηγήσει τις πράξεις της.

Λίγο νωρίτερα η νεαρή είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο αλλά τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 8 Ιουνίου. Η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ αποφασίστηκε να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση.

Μετά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο, η 22χρονη απομακρύνθηκε και το λόγο πήρε η συνήγορος της Γιάννα Παναγοπούλου.

«Η 22χρονη ήταν θύμα bullying. Στις ιδιόχειρες σημειώσεις αναφέρει: “δεν θέλω να τους σκοτώσω, δεν θέλω να τους τραυματίσω, θέλω απλά να τους σταματήσω”! Το παιδί αυτό υφίστατο σχολικό εκφοβισμό ήταν θύμα bullying...υφίστατο έναν Γολγοθά όπως είπε και η ίδια. Ήταν μια καλή μαθήτρια, καλύτερη από τα θύματα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως την κορόιδευαν για την εξωτερικής της εμφάνιση, όπως επειδή φορούσε γυαλιά. Τη σχολίαζαν λέγοντας πως δεν είναι όμορφη και πως δεν έχει μια καλή εξωτερική εμφάνισή όσο τα κορίτσια που την κορόιδευαν»

Ερωτηθείσα για το τι ήταν αυτό που την ώθησε να επιτεθεί στα τρία κορίτσια, εξήγησε πως η 22χρονη αισθανόταν πως παρά τις εκκλήσεις της για βοήθεια, κανείς δεν καταλάβαινε πως έχει πέσει θύμα bullying. «Τις τελευταίες ημέρες, στο σχολείο γίνονταν συζητήσεις για το θέμα του bullying με αφορμή και την επικαιρότητα με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οπότε, έχοντας πέσει θύμα, προσπάθησε να εξηγήσει στις καθηγήτριες της την κατάσταση που βίωνε. Όμως ένοιωθε πως κανείς δεν την καταλάβαινε».

Τους ισχυρισμούς της 22χρονης, στηρίζουν τόσο η μητέρα του κοριτσιού όσο και ο πατέρας της ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του πως η κόρη του έπεφτε θύμα εκφοβισμού και λεκτικής βίας και πως ως γονιός γνώριζε την κατάσταση αλλά δεν περίμενε πως θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, υποστήριξε πως οι επιθέσεις στο πρόσωπό της είχαν να κάνουν και με την καταγωγή της, αφού η η νεαρή είναι ομογενής από το Καζακστάν.

Δημοφιλή