Νέο κρούσμα ρευματοκλοπής στην παραλία του Αλίμου

Νέο κρούσμα ρευματοκλοπής στην παραλία του Αλίμου
geitoniamou.gr

Η αυθαιρεσία και η παρανομία “βασιλεύουν” στην παραλία του Αλίμου. Επιχειρηματίες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, κλέβουν ρεύμα και γκρεμίζουν παρτέρια δημιουργώντας ράμπες για να περνούν τα αυτοκίνητα, όπως τονίζει σε άρθρο του το site geitoniamou.gr

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, κατήγγειλε στην αστυνομία μία νέα περίπτωση ρευματοκλοπής από κολώνα του δημοτικού φωτισμού. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε διαπιστωθεί κλοπή ρεύματος από το Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Ολόκληρη η καταγγελία του κ. Κονδύλη

Έχουμε ακόμα ένα κρούσμα ρευματοκλοπής στην παραλία του Αλίμου. Είναι απίστευτο το πόσες περιπτώσεις ρευματοκλοπής έχουμε και πώς είχαν κακομάθει κάποιοι επιχειρηματίες από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, που είχαν τα πάντα ασύδοτα και ανεξέλεγκτα.

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα καλώδιο, βλέπετε έχει μεγάλη διατομή, που φεύγει από το δημοτικό φωτισμό και όπως βλέπετε εδώ καταλήγει σε ένα κουβούκλιο, που εγκατέστησε προφανώς το παρακείμενο κατάστημα, ιδιωτικό κουβούκλιο σε δημοτικό χώρο.

Λοιπόν, θέλω, σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή η υπομονή και των Αλιμιωτών και η ανοχή του Δήμου έχει πλέον προ πολλού εξαντληθεί, να πω σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στην παραλία : Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο πλέον να μην τηρείται η νομιμότητα.

Δεν μπορεί να κλέβουμε ασύδοτα ρεύμα από το Δήμο και να το πληρώνει ο δημότης. Δεν μπορεί σε δημόσιους χώρους να τοποθετούμε ιδιωτικές κατασκευές και παραπήγματα αυθαίρετα. Είναι ένα μήνυμα σε όλους στην παραλία. Το πάρτι και η ασυδοσία στην παραλία πρέπει να τελειώνει.

Θέλουμε τις χρήσεις, θέλουμε δραστηριότητα, θέλουμε ανάπτυξη, αλλά με κανόνες, με όρους και με έλεγχο.

Ελάτε να δείτε λίγο παρακάτω. Εδώ ήτανε παρτέρι. Κάποιοι σπάσανε το παρτέρι, ρίξανε τσιμέντο και δημιούργησαν μια ράμπα αυθαίρετα, που η ράμπα αυτή οδηγεί μέσα στο χώρο, από το δημοτικό πάρκινγκ μέσα στους πεζοδρόμους, με αποτέλεσμα οι πεζόδρομοι να έχουνε μετατραπεί σε οδούς κυκλοφορίας.

Ο χώρος που είναι για να έρθει η μαμά, το παιδί, ο ηλικιωμένος, να παίξουν, να κυκλοφορήσουν, να περπατήσουν, έχει γίνει χώρος κυκλοφορίας οχημάτων, χωρίς την άδεια και τη συναίνεση του δήμου και χωρίς να επιτρέπεται από το νόμο.

Στείλαμε έγγραφα, ζητήσαμε να αποκαταστήσουν την αυθαιρεσία και δεν το κάνανε. Αύριο θα έρθουμε εμείς, θα σπάσουμε τα τσιμέντα και θα αποκαταστήσουμε αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν όμως να παριστάνει η Δημοτική Αρχή το χωροφύλακα σε όλα τα ζητήματα.

Λοιπόν, το λέω για τελευταία φορά και είναι ένα μήνυμα προς όλους. Θα πρέπει να υπάρξει η στοιχειώδης νομιμότητα επιτέλους στην παραλία. Αυτά που είχανε μάθει τελειώσανε.

Δημοφιλή