Βρείτε την πιο συμφέρουσα ασφάλεια κατοικίας και εξοικονομήστε χρήματα

Βρείτε την πιο συμφέρουσα ασφάλεια κατοικίας και εξοικονομήστε χρήματα
grigiomedio

Τα οικονομικά ασφάλιστρα είναι ένα από τα πρώτα κριτήρια με τα οποία οι πολίτες διαλέγουν την εταιρία στην οποία θα ασφαλίσουν την κατοικία τους. Και είναι λογικό. Σε μια περίοδο κρίσης, όλοι θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ένα πράγμα που είναι υποχρεωτικό αν έχετε αποκτήσει σπίτι με στεγαστικό δάνειο είναι η ασφάλεια για περιπτώσεις σεισμού ή πυρκαγιάς. Αυτό, όμως, που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως δεν είναι υποχρεωτικό να το ασφαλίσετε στην ασφαλιστική εταιρία με την οποία συνεργάζεται η τράπεζα που σας έχει χορηγήσει το στεγαστικό δάνειο.

Με λίγα λόγια, μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι που πήρατε με δάνειο σε όποια ασφαλιστική εταιρία θέλετε. Και φυσικά αυτό που χρειάζεστε είναι την καλύτερη και την οικονομικότερη λύση για εσάς.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην αγορά, είναι τα προγράμματα της AnyTime. Γιατί είναι ωραίο να αποφασίζεις εσύ για την ασφάλεια της κατοικίας σου… Και με την Anytime μπορείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα 3 προγράμματα που διαθέτει: Economic, Value, Premium, τα οποία διαφοροποιούνται ως προς τις καλύψεις και τα ασφάλιστρα. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται και στους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων.

Το Economic είναι το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια και καλύπτει το κτήριο της κατοικίας. Οι καλύψεις του αφορούν, μεταξύ άλλων, πυρκαγιά (δάσος ή φωτιά, πτώση κεραυνού) ή σεισμό.

Για περισσότερες καλύψεις υπάρχει το Value, το οποίο παρέχει ακόμα περισσότερα προνόμια σε αυτούς που θα το επιλέξουν.

Ενώ για αυτούς που θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο υπάρχει το Premium.

Και στα 3 προγράμματα της Αnytime, περιλαμβάνεται ασφάλεια σε μια σειρά από δυσάρεστα γεγονότα τα οποία μπορεί να πλήξουν την κατοικία σας.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρία, απλά και γρήγορα. Ξοδεύοντας μόλις 5 λεπτά από τον χρόνο σας. Αν μάλιστα κάποιος δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση του διαδικτύου, μπορεί με ένα απλό τηλεφώνημα στα 210 94 60000 ή 801 11 30000 να πραγματοποιήσει την διαδικασία.

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα της Anytime εδώ.

Δημοφιλή