Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη
Eurokinissi

Εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη, μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαϊδάρι, στην περιοχή Παναγίτσα. Όπως έγινε γνωστό, βρισκόταν έξω από εκκλησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε πληροφορία στην Εισαγγελία και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή της,

Τη σύλληψή έκαναν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Βίκυ Σταμάτη δεν έφερε καμία αντίσταση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισγαγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Ακη Τσοζατζόπουλου που απέδρασε από το Δρομοκαίτειο, από την εκκλησία της Παναγίστας στο Χαίδάρι.

Σύμφωνα με τον συνηγόρο της Φρ. Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν άσκοπα επι ώρες και κατέληξε στην εκκλησία. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατασταση και δεν εχει πάρει τα φάρμακά της, λέγοντας συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου». Η κ.Σταμάτη μεταφέρεται στην ΓΑΔA όπου σπευδουν και οι δυο εισαγγελείς όσο και γιατρός για να την εξετάσει. Πιθανότατα μετά θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για το αδίκημα της αποδρασης κρατουμένου.

Για τον εντοπισμό της υπαρχουν δυο σενάρια. Κατα τον συνήγορο της, του τηλεφώνησε άγνωστος στο κινητό του τηλέφωνο και του είπε «είμαι με τη Βίκυ Σταμάτη στην Παναγίτσα στο Χαϊδαρι και θέλει να παραδοθεί. Μου ειπε να σας ρωτήσω τι να κάνει». Ο κ.Ραγκούσης τηλεφώνησε στον εισαγγελέα Ντογιάκο και εκείνος κινητοποίησε τις αρχές και πήγαν επι τόπου στο σημείο που διαπιστώθηκε ότι πράγματι ηταν η κ.Σταμάτη. Μάλιστα κατά τον κ.Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο είναι γνωστός την κ.Σταμάτη και την αναγνώρισε. Παραμένει όμως άφαντος μέχρι στιγμής.

Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει πως υπήρξε τηλεφώνημα στην αστυνομία από άγνωστο οποίο είπε πως εντοπιστηκε «αμνήμων άτομο» σε παγκάκι στο Χαιδάρι. Πιθανόν βέβαια το ίδιο άτομο να επικοινώνησε και με τον κ.Ραγκούση και με την αστυνομία.

Δημοφιλή