Το House of Cards επιστρέφει με 4η σεζόν μέσα στο 2016

Το House of Cards επιστρέφει με 4η σεζόν μέσα στο 2016

"I stream for ice stream" (in Italian): www.mattscape.com/2013/08/saggio-i-stream-for-ice-stream-..." data-caption="Images from season one of "House of Cards" (Netflix, 2012) that accompany my article on post-TVfor LINK. TV Culture magazine => "I stream for ice stream" (in Italian): www.mattscape.com/2013/08/saggio-i-stream-for-ice-stream-..." data-credit="MANYBITS/Flickr">

Το σατανικό ζεύγος Frank και Claire Underwood θα μπει και πάλι στη ζωή μας για να την αναστατώσει, καθώς το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την τέταρτη σεζόν του «House of Cards».

Ο Kevin Spacey ως Πρόεδρος των ΗΠΑ και η Robin Wright ως η δολοπλόκος Πρώτη Κυρία, θα επιστρέψουν σε έναν νέο κύκλο επεισοδίων μέσα στο 2016, την ίδια χρονιά δηλαδή που θα λάβουν χώρα και οι προεδρικές εκλογές στην Αμερική.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον λογαριασμό της σειράς του Netflix στο Twitter. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία γράφει «Θα αφήσω μια κληρονομιά #Underwood2016».

Ο Kevin Spacey κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού σε τηλεοπτικό δράμα, στην φετινή απονομή βραβείων, ενώ η Robin Wright κέρδισε την αντίστοιχη Σφαίρα γυναικείας ερμηνείας στην απονομή του 2014.

Σε αυτό το σημείο, ας θυμηθούμε το καταπληκτικό βίντεο που έκανε ο Obama, δηλωμένος φαν του House of Cards, για την Πρωταπριλιά.

Δημοφιλή