Μουμιοποιημένο πτώμα βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια σε σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο

Μουμιοποιημένο πτώμα βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια σε σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο
CBS San Francisco

Μουμιοποιημένο πτώμα γυναίκας ανακαλύφθηκε το Σάββατο στο σπίτι μιας ρακοσυλλέκτριας στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο ABC 7, το σπίτι της γυναίκας ήταν γεμάτο χαλάσματα και η πρόσβαση ήταν δύσκολη. Οι πυροσβέστες έπρεπε να φορέσουν προστατευτικές μάσκες και να εισέλθουν στο σπίτι από ένα παράθυρο.

«Ένας αστυνομικός έξω από το σπίτι μου είπε ότι βρήκαν αρουραίους, δηλητηριώδεις αράχνες, 300 μπουκάλια με ούρα, μούχλα στους τοίχους και οι ίδιοι ένιωθαν να έχουν αγγίξει τα όριά τους», ανέφερε ένας από τους γείτονες σε τοπική εφημερίδα.

«Η συλλογή σκουπιδιών είναι τόσο μεγάλη που φτάνει ως το ταβάνι», δήλωσε ο επιτηρητής της περιοχής στο δίκτυο CBS του Σαν Φρανσίσκο.

Το σπίτι βρίσκεται στον κεντρικό τομέα της περιοχής Ρίτσμοντ και σύμφωνα με μια διαδικτυακή μεσιτική σελίδα, δεν είχαν πληρωθεί φόροι εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ένας γείτονας είχε δηλώσει σε τοπική εφημερίδα πως στο σπίτι ζούσε μια γυναίκα με τη μητέρα και τον σκύλο της, όμως η δεύτερη είχε να φανεί πολλά χρόνια. Η εφημερίδα τόνισε πως οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αν το πτώμα ήταν της μητέρας, όμως το σενάριο της ανθρωποκτονίας έχει απορριφθεί.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το δίκτυο ABC 7 ανέφερε πως μια από τις γυναίκες που ζούσε στο σπίτι, πιθανότατα η κόρη, είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον μια φορά για ακραία συλλογή σκουπιδιών (σύνδρομο παρασυσσώρευσης).

«Είμαι κάπως στεναχωρημένη. Νιώθω φοβισμένη, φοβάμαι. Προσπάθησα να γίνω φίλη της. Της είπα “γεια” και εκείνη γύρισε από την άλλη. Δεν ήθελε να κάνει φίλους» δήλωσε στο CBS μια γειτόνισσα ονόματι Λούσι Τάι.

*Το κείμενο αναδημοσιεύτηκε από την αμερικανική έκδοση της Huffington Post.

Δημοφιλή