ΗΠΑ: Ξεκληρίστηκε πολύτεκνη οικογένεια από αναθυμιάσεις γκαζιού

Τους έκοψαν το ρεύμα και πέθαναν από αναθυμιάσεις υγραερίου
Entering Caroline County, Maryland from Kent County, Delaware
Entering Caroline County, Maryland from Kent County, Delaware
J. Stephen Conn/Flickr

Ένας πατέρας και τα εφτά παιδιά του βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στην Πολιτεία του Μέριλαντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από αναθυμιάσεις που προήλθαν από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι γείτονες του Ρόντνεϋ Τοντ και των παιδιών είπαν πως η οικογένεια χρησιμοποιούσε τη γεννήτρια επειδή η εταιρεία παροχής ρεύματος τους είχε κόψει το ρεύμα. Ακόμα ανέφεραν πως όλα τα παιδιά ήταν ανήλικα, με το μικρότερο να είναι 6 και το μεγαλύτερο 15 ετών, γεγονός που δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα η αστυνομία.

Η μακάβρια ανακάλυψη των πτωμάτων έγινε χθες, Δευτέρα, όταν οι συνάδελφοι του Ρόντνεϋ αντιλήφθηκαν πως ο ίδιος δεν είχε έρθει στην εταιρεία τροφίμων στην οποία δούλευε. Όταν η διευθύντρια του άντρα χτύπησε την πόρτα της οικογένειας χωρίς να πάρει απάντηση, κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Η ίδια είχε να τον δει από τις 18 Μαρτίου και δεν μπορούσε να υπολογίσει πότε έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν.

Ο αρχηγός της αστυνομίας που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης, Σκοτ Κέλερ, ανέφερε πως η γεννήτρια ήταν στην κουζίνα και είχε ξεμείνει από υγραέριο, ενώ όλα τα μέλη της οικογένειας βρίσκονταν σε θέσεις ύπνου. Όταν ρωτήθηκε για το εάν ο θάνατος τους οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, ο ίδιος τόνισε πως δεν είναι εκείνος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει και πως οι απαντήσεις θα δοθούν από τους ιατροδικαστές.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η μητέρα δεν διέμενε στο σπίτι εκείνη την περίοδο, όμως έχει ενημερωθεί για το συμβάν.

Πηγή: Daily Mirror

Δημοφιλή